Резултати гласања на тему - Мртва природа-

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Htela sam da izvucem efekat slikarskog platna..da li sam bas uspela ne znam..

Sledeca tema je ZID
Berlinski...:mrgreen:
salim se:lol:

Zid,veliki, mali, odbrambeni, zid koji razdvaja, od betona, od cigli i drugih materijala, starinski, nov, istorijski zid, kao na primer berlinski koji pomenuh
ili veliki kineski zid, kalemegdanski zid..zid sa pricom, ili nas mali dvorisni zid, neki zidic u gradu u kom zivimo,zid u boji,zid u naturi, zid u cvecu, zid od zive ograde...itd

Nadam se da tema nije teska i da je svima dostupna za fotkanje
Nas dobri, Moghrion,postavice novo takmicenje sa pravilima i rokom za slanje fotkice

349657_1.jpg
..
Berlinski-zid3.jpg
....
sl_zid_od_cigle_b.jpg
...
1.jpg
...
images
...

Poslednja izmena:
predlozio bih da sledece glasanje bude javno tj iza svake fotografuje ime autora pa da se prebrojimo ko za koga glasa :mrgreen:

Онда не бисмо морали ни да стављамо фотке, довољно би било да да напишемо имена:think:

То је управо на линији онога о чему сам раније говорио.
Предмет којим се бавимо је фотографија, а не њени аутори.
Ако желимо да задржимо тај здрави однос према теми, нема разлога за потенцирање некакве нездраве конкуренције.

Онда не бисмо морали ни да стављамо фотке, довољно би било да да напишемо имена:think:

Ако желимо да задржимо тај здрави однос према теми, нема разлога за потенцирање некакве нездраве конкуренције.

Mogu samo da boldujem napisao....

...

nije nego

:)

između hteti & umeti

nestade disproporcija

:cool:

Нестаде или настаде ?

Оно што је мени очигледно и чега се бојим је да се овде почиње јако да труди како би се и ова подфорум по атмосфери приближио ПОЛИТИЦИ, што је жалосно.

...

nestade

naravno, iz perspektive sveopšte

automatizacije i digitalizacije

:whistling:

tako da autor ima

osnažen utisak

da nešto zna

sve dok ne dođe

pod okrilje postprocesa

gladan još ulepšavanja

:klap:

e e e, tu o5 nastade!

žalosno je samo

što smo javno korisnici

a privatno idioti

za većinu stvoritelja privida

::

da sam na tvom mestu

proširio bih crop

inače odlične fotografije

:worth:

Poslednja izmena:

moj predlog je bio cisto za promenu..da se vidi da li se glasa za fotografiju ili za autora :lol:
i to bi bilo jednom i kakve veze ovo ima sa politikom i sa zdravim odnosom? sve je ovo igra.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back