Rезултати гласања на тему - Моје небо -

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Moghrion

Veoma poznat
Poruka
13.001
Пар дана и 250 поена касније, за ових 14 фотографија је донело следећи резултат

34 поена
фотографија 8
08_45-jpg.955626

Paula

32 поена
фотографија 11
11_24-jpg.955629

Leonie Li

28 поена
фотографија 1
01_21-jpg.955619

DorotiDoxy

27 поена
фотографија 4
vecic

24 поена
фотографија 13
Moghrion

23 поена
фотографије
6 - Nina
9 - Lunja

21 поен
фотографија 2
vučji čopor

13 поена
фотографија 7
pages

9 поена
фотографије
12 - -Jelena-
14 - Brajan Koen

4 поена
фотографија 3
Manga Hilux

2 поена
фотографија 10
Karpoš11

1 поен
фотографија 5
đavolčić

Честитам и хвала

To je bilo jednog jutra kada sam veoma rano ustala i šetala se obalom grada Olhao, oblast Algarve, Faro. Preda mnom Atlantski okean, nebo tako bistro da se ne vidi niti jedan oblačak, a Sunce se polako izmalja i daje žuto-narandžaste nijanse na horizontu... Pridružio mi se kolega Franz i onda smo se šetali obalom slušajući tišinu mora i posmatrajući obrise ribarskih brodića.

Poslednja izmena:
To je bilo jednog jutra kada sam veoma rano ustala i šetala se obalom grada Olhao, oblast Algarve, Faro. Preda mnom Atlantski okean, nebo tako bistro da se ne vidi niti jedan oblačak, a Sunce se polako izmalja i daje žuto-narandžaste nijanse na horizontu... Pridružio mi se kolega Franz i onda smo se šetali obalom slušajući tišinu mora i posmatrajući obrise ribarskih brodića.
Cestitam ti, Paula, prelepo nebo i mnogo lepa kompozicija! :cvet: Cestitke i zahvalnost i svima ostalima, i ucesnicima i glasacima. :heart2:
edit: Mogu da zamislim koliko si uzivala tog ranog jutra, jer sam i ja ranoranilac i volim kilometarske setnje uz obalu i to svitanje i tisina i boje i mirnoca i bistrina vode...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back