znatizeljni mislilac Poznat Poruka 9.009 06.03.2015. u 02:33 - Резултати гласања на тему Канделабери #26 kisela bombona: Овај пут је моја фоткица добила 0 поена Kliknite za proširenje... Bice bolje
kisela bombona Elita Poruka 20.095 06.03.2015. u 07:16 - Резултати гласања на тему Канделабери #27 BLAJBI: Ja bih tebi uvek na Fotografiji dao koji poen da znam koja je tvoja slika, ali na Politici ne bih... Kliknite za proširenje... Ма заштооооо Kerkyra: Veruj, jedan k'o nijedan. Ne bi bila neka "uteha" (kao ja na proslom takmicenju). Vazno je ucestvovati! Kliknite za proširenje... ...и добити 0 (нула) по(Ј)ена znatizeljni mislilac: Bice bolje Kliknite za proširenje...
BLAJBI: Ja bih tebi uvek na Fotografiji dao koji poen da znam koja je tvoja slika, ali na Politici ne bih... Kliknite za proširenje... Ма заштооооо Kerkyra: Veruj, jedan k'o nijedan. Ne bi bila neka "uteha" (kao ja na proslom takmicenju). Vazno je ucestvovati! Kliknite za proširenje... ...и добити 0 (нула) по(Ј)ена znatizeljni mislilac: Bice bolje Kliknite za proširenje...