Резултати гласања на тему - Истреси џепове -

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Predlazem,da se organizuje takmicenje na forumu,na koje ce se slati ISKLJUCIVO EROTSKE FOTKE. to do sada,koliko znam,jos nije organizovano.Mislim da ne bi trebalo ogranicavati forumase,
da ucestvuju i sa fotkama "tvrdje" sadrzine.

bilo pa propalo :lol:

- - - - - - - - - -

Мог' ти кажем да је силно корисна ствар...
Не бријем главу већ подуго, па је и коса порасла...

ma pusti vetar u kosi, razbarusis, bidnes u trendu :smeker:
sta si se zalizo :ljutka:

ma pusti vetar u kosi, razbarusis, bidnes u trendu :smeker:
sta si se zalizo :ljutka:

И онако мајке децу мноме плаше... још само фали да се не чешљам... а види аватар... то ми сестра малопре на руци нацртала портрет...
Толико о зализаности...
:mrgreen:

Poštovani L G
Da bi predlagali temu, morate i učestvovati na takmicenjima pa potom i pobediti :)

Veselim se što ću ovog puta moći sama birati sledeću temu,
a posto je naslov ovog dela foruma ipak- umetnost, zelim već sad da obavestim ljubitelje fotografije i ove lepe takmicarske igre ,da će to biti tema
"Ručni rad"

Za etno- Lady
ti konac,vunicu,boje,platno ne štedi,
ne dozvoli ,da zaborav tu divnu umetnost izbledi.

..pa već ovaj vikend mozete iskoristiti kreativno ili razmišljati o temi.
Nadam se da će vam se svideti ideja,a o njenim detaljima obavestiću vas po objavljivanju.
ps.
...a vas Lorde svečano pozivam,da"izvezete" nešto po vasoj zelji i pridruzite se takmicenju
:hvala:
:bye:

Cekamo da postavis temu

Cekamo da postavis temu
________

Smokvice,
toliko sam mogla izaci u susret najavom tematike, da bi se spremili i mozda već ovih dana iskoristili neke ukazane šanse :),
Čim dobijem zeleno svetlo , po ustaljenoj dinamici i pravilima, ima da se razvezemo :) jedva čekam da vidim puuuno lepih radova :)
Sad je paznja usmerena na radni prostor i tu bi se trebalo isto pokazati :) Ni ja još nisam, ali hoću!
Puno pozdrava :)
:bye:

А, ми нерадници?:mrgreen:

pa slikas krevet brate
pusi.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back