Резултати гласања на тему - Истреси џепове -

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Moghrion

Veoma poznat
Poruka
13.011
Резултати су следећи

48 поена
фотографија 5
005_zpsohqsiuz8-1.jpg

The Lady D

40 поена
фотографија 4

Urosiuss

38 поена
фотографија 3

DJMina

32 поена
фотографија 8
Nemesis

25 поена
фотографија 9
Modesti B.

21 поен
фотографија 2
Moghrion

13 поена
фотографија 1
Nan Elmoth

12 поена
фотографија 6
smokva

11 поена
фотографија 7
Karpoš11

Све фотографије су овде

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Честитам и хвала.

Poslednja izmena:
Еј, мени се тај концепт с индексом баш свидео... могла је мало озбиљнија реализација, али... идеја је за 5!
ђачко 5, не студентско...:mrgreen:

Kakav koncept, suva realnost, indeks, bromazepam i orbit žvake, ja bih dodao još bus plus kartu za studente, paklu rizli i neki kondom ...:rotf:

E pa lepo ste me iznenadili ,:hvala:
nisam očekivala,(više me je ona tema sa svećicama pogodila, pa sam tad maaalo priželjkivala) :)
A sad mogu i da odahnem jer sam "strepela" posle izjave "da mi se dopada ovaj apotekar"-(br 2) hehe,dobro je da nije neki "opaki član" u pitanju :)
Puno hvala svima koji su glasali za mene i pozdrav za sve i za one koji nisu glasali za mene i uopste nisu glasali hehe
Lepo je druziti se sa vama ovde ! :)
:heart:
:hvala:
:bye:

Ti si moralni pobednik, ono je čist art.:hahaha:

Еј, мени се тај концепт с индексом баш свидео... могла је мало озбиљнија реализација, али... идеја је за 5!
ђачко 5, не студентско...:mrgreen:

Hvala ljudi.:hvala::)

Predlazem,da se organizuje takmicenje na forumu,na koje ce se slati ISKLJUCIVO EROTSKE FOTKE. to do sada,koliko znam,jos nije organizovano.Mislim da ne bi trebalo ogranicavati forumase,
da ucestvuju i sa fotkama "tvrdje" sadrzine.

Poštovani L G
Da bi predlagali temu, morate i učestvovati na takmicenjima pa potom i pobediti :)

Veselim se što ću ovog puta moći sama birati sledeću temu,
a posto je naslov ovog dela foruma ipak- umetnost, zelim već sad da obavestim ljubitelje fotografije i ove lepe takmicarske igre ,da će to biti tema
"Ručni rad"

Za etno- Lady
ti konac,vunicu,boje,platno ne štedi,
ne dozvoli ,da zaborav tu divnu umetnost izbledi.

..pa već ovaj vikend mozete iskoristiti kreativno ili razmišljati o temi.
Nadam se da će vam se svideti ideja,a o njenim detaljima obavestiću vas po objavljivanju.
ps.
...a vas Lorde svečano pozivam,da"izvezete" nešto po vasoj zelji i pridruzite se takmicenju
:hvala:
:bye:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back