Rezultati glasanja na temu DVORAC OD PESKA

Zahvaljujem svima koji su čitali moju priču koju sam zbrzao za dva sata i poslao 5 minuta po isteku roka za konkurs.

Pre toga sam napisao jednu priču koja mi se dopala, a tek mnogo kasnije sam shvatio da mi se ta priča dopada zato što sam ideje nesvesno pokrao od japanskog pisca koji se zove Abe Kobo. Zato što je moja priča, bez moje svesne namere plagijat delova njegovog romana "Žena u pesku" odustao sam od slanja te prvobitne priče,

Svoju priču ne doživljavam kao neku kvalitetnu tvorevinu i to kažem bez lažne skromnosti jer nije doterana, nema fokus, a ni jasno naglašenu težinu, pa stoga smatram da je Dragoljubova priča pobednička.

Što se samog Dragoljuba tiče (barapska posla) žao mi je što je oštećen jer odavno nisam na konkursima pročitao nešto tako emotivno i misaono jako.
Pošto smatram da je zbog mene nepravedno oštećen, molim ga da predloži temu za naredni konkurs i da mi se ne femka previše.:D

Dakle, Dragoljube, predloži šta da pišemo!

Ne treba tebi ni dva sata za dobru priču-I mani se skromnosti,ne stoji ti lepo...Još je Servantes pokopao viteštvo...:mrgreen:
Ako nemaš ideje-to je drugi padež,tj ideju padavicu-tu ti možemo pomoći...
Evo,pozivam posetioce ove teme da ti sugerišu predlažu temu za sledeći krug...Ja sam ti sugestiju poslao...
Ma I najbolje da izabereš nešto od sugestija ili da te izasociraju pa ti se "samo javi"...;)

A el mož sremačka brica...? :mrgreen:
Ak može,ja b jednu ,nako zdravo oštru...

Recimo:
Bila svadba u selu,pa u Domu culture...
Sporečkali se nešto svatovi I potukli u neka doba...
Kad je stigla narodna milicija svi leže priklani samo jedan sedi u čošku,drži svoja creva I smeje se ko lud!
Pitaju panduri šta se smeje kad će ubrzo umreti,a on:
-Pera se danaske oženio ,a njegova jajca u mom đepu...:hahaha::rotf::mrgreen:

Kakav crnjak.:eek:

A ja sam mislio da mu je taj osmeh nastao dejstvom britvice što je zasecala od uva do uva.

GkVyiL.gif

Back