Резултати гласања на тему - Црква / религијски објкети-

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја бих замолила све ауторе да напишу који су и где се налазе објекти на њиховим фоткама. Хвала. :)

Вучји, честитам на освојеном првом месту, на твојој фотки ми се свидела атмосфера. Такође, честитам и мом фавориту Карпошу, чија ми се фотка највише свидела због - једноставности. Код свих осталих нисам знала шта да оценим осим грандиозне архитектуре (што није била тема), а како да, притом, не будем пристрасна те дам највише поена храму Светог Саве? ;) Очекивала сам да се на фотографији некако осети дух вере, а то сам, ето, једино осетила на фотографији бр.3. Поздрав свима. :)

Foto br. 11 (moj fotka) je unutrasnjost katedrale Sv. Stefana u Becu.

Кад већ причамо, мени је жао што из те позиције- четвти спрат, нисам могао да снимим и Руску Цркву, која је ту одмах поред Цркве Св. Марка, мислим да би била још бајковитија.

Moja fotografija, br.1. je detalj unutrašnjosti crkve na Oplencu.

Načinila sam je mobilnim telefonom.
Plasman očekivano veoma skroman.

А ја сам баш на тој фотки осетио ону духовност о којој је Реина говорила и прво сам 5 бодова, али није било довољно за друге које никако нисам хтео да прескочим.Онај фокус у висини врха стуба и скромна људска фигура у углу су ме одушевили колико говоре:ok:

- - - - - - - - - -

Cekamo da nam pobednik vučji čopor, zada novu takmicarsku temu.....

Биће, биће Нина и мислим да ће вас обрадовати.

Šta fali psu ? :zaljubljena:

То је Блајбијев начин шаљења Кики, увек са жаоком.
Нравно да ништа не фали псу, али мислим да за такмичење треба одабирати теме које могу да задовоље афинитете највећег дела учесника.
Зато сам решио да тема буде ИГРА, у најширем значењу те речи. Игра је једна од карактеристичних човекових активности, а постоји и код неких животињнских врста.
Дакле, игра, без обзира да ли је то дечија игра жмурке или пензионерско играње шаха, да ли је игра наших или туђих љубимаца, да ли је то плес или балет, body art, или игра светлости сенке.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back