Резултати гласања на тему - Црква / религијски објкети-

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Moghrion

Veoma poznat
Poruka
13.011
Гласање је донело следеће резултате

150 поена
фотографија 13

vučji čopor

73 поена
фотографија 2

Nina

56 поена
фотографија 10

DJMina

31 поен
фотографија 9
Moghrion

30 поена
фотографија 3
Karpoš11

28 поена
фотографија 5
PerfectOne

27 поена
фотографија 6
причалица

15 поена
фотографије
1
и
4

palma
и
Vaske

12 поена
фотографија 7
Lunja L

4 поена
фотографија 11
Regina Mills

1 поен
фотографија 8
Arrwen

без поена
фотографија 12
BLAJBI

Хвала свима на сјајним фотографијама и гласовима.
Честитам.

све фотографије су испод...

1

2

3

4

5

6

7
8

9

10

11

12

13

:hvala::hvala::hvala::hvala:
Хвала свима а и честитке свима. Добро одабрана тема која је била довољно инспиративна, што се види и по броју фотки.
Хоћу да испричам причу о мојој фотографији да бих објаснио оне примедбе које су сасвим на месту.
Имао сам ноћни термин за монтажу на послу. У току ноћи је пао снег и завејао Београд, што сам видео тек када сам погледао кроз прозор. Како су то они прозори који не могу да се отварају, сликао сам кроз стакло, мењао положај да изегнем одсјај, али нисам успео па се виде они непотребни одсјаји на небу.
Поздрав свима:bye::heart:

:hvala::hvala::hvala::hvala:
Хвала свима а и честитке свима. Добро одабрана тема која је била довољно инспиративна, што се види и по броју фотки.
Хоћу да испричам причу о мојој фотографији да бих објаснио оне примедбе које су сасвим на месту.
Имао сам ноћни термин за монтажу на послу. У току ноћи је пао снег и завејао Београд, што сам видео тек када сам погледао кроз прозор. Како су то они прозори који не могу да се отварају, сликао сам кроз стакло, мењао положај да изегнем одсјај, али нисам успео па се виде они непотребни одсјаји на небу.
Поздрав свима:bye::heart:

inače dobra fotka, eto samo to mi je zasmetalo...
čitavih 5 min sam razmišlja šta bi to moglo da bude...dobro si me namučio...kad ono plafon...a i NLO mi je pada na pamet..:lol:

Е, па мислим да сам добила и пет поена, главом и брадом, од Чича Драже! :D

- - - -

Bravo za sve ucesnike, cestitke pobedniku :ok:

Zamolila bi Arrwen (fotka br.8) ako moze da odgovori gde je ova crkva?

Храм Христа Спаситеља у Бања Луци.

da li osoba koja je poslala fot.moze da glasa?

Da, ali ne moze za svoju fotku.

- - - - - - - - - -

Е, па мислим да сам добила и пет поена, главом и брадом, од Чича Драже! :D

- - - -

Храм Христа Спаситеља у Бања Луци.

Zahvaljujem :)
Drazini glasovi se ocigledno nisu racunali jer nije stavio broj fotke.

Ја бих замолила све ауторе да напишу који су и где се налазе објекти на њиховим фоткама. Хвала. :)

Вучји, честитам на освојеном првом месту, на твојој фотки ми се свидела атмосфера. Такође, честитам и мом фавориту Карпошу, чија ми се фотка највише свидела због - једноставности. Код свих осталих нисам знала шта да оценим осим грандиозне архитектуре (што није била тема), а како да, притом, не будем пристрасна те дам највише поена храму Светог Саве? ;) Очекивала сам да се на фотографији некако осети дух вере, а то сам, ето, једино осетила на фотографији бр.3. Поздрав свима. :)

Crkva Svetog Đorđa je jedna od najstarijih crkvi brvnara u Srbiji, a ujedno i jedna od najpoznatijih. Nalazi se u selu Takovu kod Gornjeg Milanovca.
Istorija ove crkve vezana je za podizanje Drugog srpskog ustanka.
U ovoj crkvi su se, na Cveti 1815. godine, nakon što je Miloš Obrenović podigao ustanak, pričestili okupljeni ustanici i zakleli na vernost Milošu Obrenoviću.

f2ro1h.jpg

cestitke pobedniku

Crkva Svetog Đorđa je jedna od najstarijih crkvi brvnara u Srbiji, a ujedno i jedna od najpoznatijih. Nalazi se u selu Takovu kod Gornjeg Milanovca.
Istorija ove crkve vezana je za podizanje Drugog srpskog ustanka.
U ovoj crkvi su se, na Cveti 1815. godine, nakon što je Miloš Obrenović podigao ustanak, pričestili okupljeni ustanici i zakleli na vernost Milošu Obrenoviću.

f2ro1h.jpg

cestitke pobedniku

Тако је Карпоше и врло је лепо очувана, за разлику од многих Цкава - брвнара које су и млађе. Мени се допада и онај угао директно наспрам врата и утисак који оставља тако са дрвећем.:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back