Резултати гласања на тему - Чесма

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Moghrion

Veoma poznat
Poruka
13.011
Гласање је завршено а резултати су следећи

65 поена
фотографија 2

Nina

62 поена
фотографија 1

Moghrion

27 поена
фотографија 8

Tab503

11 поена
фотографија 6
Metla na vestici

9 поена
фотографија 4
Vexy

5 поена
фотографија 9
HYPE

4 поена
фотографија 5
vučji čopor

2 поена
фотографија 3
kisela bombona

без поена
фотографија 7
Poli46

Честитам и хвала

Ko sad moze da kaze da nije namesteno: administrator, supermod i mod osvojili tri prva mesta...! Alal vera! :hahaha:

Ma zezam se, zaista su najbolje fotke pobedile......

Jedino sam malo tuzan sto ima mnogo vise ocenjivaca i kriticara od onih koji kace fotke...;)

Ova nasa takmicenja uticu da kvalitet fotografija koje pristizu i koji na ocigled raste.

Zao mi je sto neki dobri fotografi slabo ucestvuju.

a ovde nema obicaja da se kaze nesto o fotki?
jel to ne sme ili prosto nemate obicaj?

jer mene interesuje eto kod ove teme gde je mog naso ovu cesmu....i tako...volim da cujem za neke fotke otkud ideja, gde je fotkano i sl....

Ovo je interesantno sto si pitala.....

Bilo bi lepo da ima VISE TEKSTA na Fotofrafijama...

Par puta ja sam nesto prokomentarisao, ali bilo je uklonjeno, iako nije bilo nista lose.

Smatram da je to greska.

Treba PODSTICATI komentarisanje fotografija.

Ovo je interesantno sto si pitala.....

Bilo bi lepo da ima VISE TEKSTA na Fotofrafijama...

Par puta ja sam nesto prokomentarisao, ali bilo je uklonjeno, iako nije bilo nista lose.

Smatram da je to greska.

Treba PODSTICATI komentarisanje fotografija.

primer i u ngm pored fotke stoji gde je fotkana i u kom momentu, to je obogacuje, kompletira vau efekat
pa i u najprostijim novinama pa pise uvek nesto o fotki
nekako mi fali to ovde, ne mora dok je takmicenje, nego evo sad kad je proslo, cisto malo rec autora o inspiraciji, trenutku, situaciji i sl...

............
a za komentarisanje fotke (u smislu kritike publike) ne znam sta da kazem, moguce da ima razloga za ne podsticanje toga, moze to da zakomplikuje sve, svakavih ima....mirnije je bez toga....necu u to ni da ulazim jasno mi je koje su komplikacije, niti me interesuje pravo ti kazem da to citam jer bi preraslo u prepucavanja

Ај' сад, Блајби... сасвим сам сигуран у невиност и наивност твојих коментара који су евенутално, некад, негде склоњени...
Да је било на месту и исправно, сигурно би остало...
а подстицање писања о фотографијама је увек наилазило на слаб одзив из простог разлога...
ако неког охрабрујеш да пише о томе шта је и како фотографисао, онда је и у реду да се разговор о томе настави... не да се те храбре душе које се упусте у причу о томе оставе да висе без неког даљег одговора...
колико је пиатања било која су добила одговор који је просто... тако... остављен... без хвала макар...
Дабоме да би било лепо кад би се више писало, али...
Метло, моја чесма је чесма у мојој котларници ...изнад плавог лавабоа која у који већ месецима капље, (треба неко да замени гумицу, биће...:fdlan:)
а како је близу врата и баште, којешта се тако, настанило у ту влажну средину и тако, да сад неометано расте у форми тог неког танког зеленила...
Иначе је то техника коју сам почео да развијам за такмичења...
телефоном, с десет минута рока да одаберем мотив и направим фотографију...тек да покажем да треба само мало добре воље и намере да се направи фина фотографија и у рудименталним условима...

Moja fotkica je topciderska cesma tj njen deo.Fotkala sam sve tri cesme tog dana..hajducku, topcidersku i kod konaka

img0161-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back