Резултати гласања на теми ТРИ БОЈЕ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

vučji čopor

Legenda
VIP
Poruka
69.326
Резултати мало касне у односу на оно што сам обећао, али је било неких проблема код мене у селу са струјом, па мисам стигао раније.

ПРВО МЕСТО
Ф 1 са 77 поена
аутор - Kiki GNR

HUChsdK.jpg

ДРУГО МЕСТО
ф 7 са 40 поена
аутор - 32 - 956

EFOHgjt.jpg

ТРЕЋЕ МЕСТО
Ф 14 са 39 поена
аутор - Stevčina žabica

STeMlmm.jpg

СЛЕДЕ ПО РЕДОСЛЕДУ ПОСТАВЉАЊА :

Ф 2 ................24 поена
аутор - poetessa

Ф 3..................34 поена
аутор - Brajan Koen

Ф 4..................24 поена
аутор - Kerkyra

Ф 5..................14 поена
аутор - вучји чопор

Ф 6..................20 поена
аутиор - Френки

Ф 8..................20 поена
аутор - ПрфецтОне

Ф 9....................3 поена
аутор - Lily Anne

Ф 10.................24 поена
аутор -Луња

Ф 11..................14 поена
аутор - Плант

Ф 12..................1 поен
аутор - Нина

Ф 13.................28 поена
аутор - Могрион

Ф 15.................13 поена
Аутор - Карпош 11

Честитке победницима и честитке и поздрави за све који су учествовали у такмичењу и гласању

Hvala svima :D

Lunjo, ti si nadrljala :lol: smišljam opake stvari :rotf:

P.S. Slažem se s Vučjim, jeste tema bila inspirativna, kad sam i ja odlučila da se takmičim :D

ti? ma, ne! nisi ti od onih daj im vlas', da vi's ka'ki su! :malav:
ti si dobra i dusevna cura i cuvala si i 'ranila moju kucu mesecima, i cak je i udomila :cmok2:, a da me nisi prijavila nadleznima! :srecna:
i sad kazes da treba da si povedem nekog da mi cuva stra', dok ja brojim zube kucama? :think:
ma, jok! nis' ti ne verujem, dok ne vidim tu opaku temu! :whistling: :lol:

ti? ma, ne! nisi ti od onih daj im vlas', da vi's ka'ki su! :malav:
ti si dobra i dusevna cura i cuvala si i 'ranila moju kucu mesecima, i cak je i udomila :cmok2:, a da me nisi prijavila nadleznima! :srecna:
i sad kazes da treba da si povedem nekog da mi cuva stra', dok ja brojim zube kucama? :think:
ma, jok! nis' ti ne verujem, dok ne vidim tu opaku temu! :whistling: :lol:

Lunjoooo, nije sve onako kako izgleda :D Eto, ti imaš nik Lunja a plašiš se pasa.
Nosiš hleb u džepovima a ne znaš da lutalice ne jedu hleb :rotf:
Mi ih previše razmazimo pa hleb neće ni da omirišu :lol:

Očekuj - neočekivano ::D - stiže uskoro :malav:

Lunjoooo, nije sve onako kako izgleda :D Eto, ti imaš nik Lunja a plašiš se pasa.
Nosiš hleb u džepovima a ne znaš da lutalice ne jedu hleb :rotf:
Mi ih previše razmazimo pa hleb neće ni da omirišu :lol:

Očekuj - neočekivano ::D - stiže uskoro :malav:

i to sto kazes! niko ne zna muke moje! :lol: treba da si vodim uvek nekoga sa sobom, da me cuva od straha :zkez:, izgleda to bolje resenje! :heart2:
nego, ja ocekujem tvoj susret :whistling:, haj opet 'povuci nogu', da bude i tamo guzva! :malav:

i to sto kazes! niko ne zna muke moje! :lol: treba da si vodim uvek nekoga sa sobom, da me cuva od straha :zkez:, izgleda to bolje resenje! :heart2:
nego, ja ocekujem tvoj susret :whistling:, haj opet 'povuci nogu', da bude i tamo guzva! :malav:

Nisi u pravu, treba konačno da zavoliš pse :mazipsa: onda ćeš biti srećna :zaljubljena:

Nisam ti ja za susrete, inače retko učestvujem kao što si primetila.
Retko me neka tema baš inspiriše da se potrudim i da napravim fotku za takmičenje :D

Nisi u pravu, treba konačno da zavoliš pse :mazipsa: onda ćeš biti srećna :zaljubljena:

Nisam ti ja za susrete, inače retko učestvujem kao što si primetila.
Retko me neka tema baš inspiriše da se potrudim i da napravim fotku za takmičenje :D

ma, sta srecna, ja sam voljena! :zaljubljena: ne smem na sva zvona, ovo mi cuvaj u tajnosti! :tajna:
ok, Kiki, mozda ja fotnem neki susret sa nekom kucom, ili neke kuce u susretu, mada bi ti to bolje! :cvet:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back