резултати гласања на теми ПАС ЧОВЕКОВ НАЈБОЉИ ПРИЈАТЕЉ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

vučji čopor

Legenda
VIP
Poruka
69.326
Као што рекох резултати неизвесни буквално до самог краја.

РЕДОСЛЕД :

ПРВО МЕСТО

Ф 3

аутор : SMOKVA

50 поена

4shoW9e.jpg

ДРУГО МЕСТО

Ф9

аутор :LAND DOWN UNDER

48 поена

dUqZyRV.jpg

ТРЕЋЕ МЕСТО

Ф 15

аутор MOGHRION

47 поена

4tN2bnR.jpg

РЕЗУЛТАТИ ПО МЕСТУ У ПОСТАВЦИ ТАКМИЧЕЊА :

Ф 1..................15 поена , аутор : ПЛАНИНСКИ ИЗВОР

Ф 2..................43 поена, аутор : Ghost in the Shell

Ф 4..................11 поена , аутор : BARAJAN KOEN

Ф 5..................12 поена, аутор :DLUGOMIR

Ф 6.................. 8 поена, аутор : POLI 46

Ф 7.................20 поена, аутор : DIVA

Ф 8................30 поена, аутор :LUNJA

Ф 10..............30 поена, аутор : CVINKER

Ф11...............23 поена, аутор : KIKI GNR

Ф 12..............16 поена, аутор : NESTOR

Ф 13..............10 поена, аутор : NINA

Ф 14..............41 поена, аутор MODESTI B.

Ф 16..............16 поена, аутор :ВУЧЈИ ЧОПОР

Хвала свима који су учествовали у такмичењу и гласању
Победницима велик честитке од срца:super::klap::klap::klap::klap:

Очекујемо од победнице нову тему што пре!!!!

Poslednja izmena:
Ne mogu da verujem:eek:
Pa hvala puno.to iza bobija je moj muz.kod nas je vec godinama grupnjak :lol: i ovo je ono sto prvo vidim kad otvorim oci
Biranje teme prepustam ili drugoplasiranom ili kako to vec ide

- - - - - - - - - -

I cestitam i ja svima :)

Cestitam!
Slozicu se sa Yumom, tvoja i fotografija bake sa psima najvise od svih pokazuje prijateljstvo i vezanost coveka i psa i obe su mi bile favoriti.

hvala ljudi jos jednom.malo je bezveze ovo kad se zna koji je ciji ljubimac,al aj sad :lol:
dao sam Mogiju 300 dinara za cigarete da sredi stvar
preko onih mojih sto evra???al su nezasiti....:mrgreen:
leđa o leđa, ili svako na svoju stranu, baš i ne dočarava neku asocijaciju na prijateljstvo,
al dobro svako ima svoje viđenje
tako i ja,kad god mi muz u snu okrene ledja odmah ga prodrmusam i pocnem da placem u pola noci,ti me vise ne volis,nema vise bliskosti izmedju nas :rida:

leđa o leđa, ili svako na svoju stranu, baš i ne dočarava neku asocijaciju na prijateljstvo,
al dobro svako ima svoje viđenje

Понављаш се, а очигледно показујеш да не знаш баш пуно о псима, њиховом понашању и начинима опхођења.

Poslednja izmena:
Понављаш се, а очигледно показујеш да не знаш баш пуно о псима, њиховом понашању и начинима опхођења.

šta se ponavljam?
samo pojašnjavam pošto me Regina nije najbolje razumela
a za tvoju informaciju, ceo život sam imao pse pa tako i sada dva komada rotvajlera i mešanca labradora

na forografiji kao na zadatoj temi - Pas čovekov najbolji prijatelj ne gleda se i ocenjuje valjda
dresiranost psa, i ne ulazi se u lični motiv svakodnevnog života psa i čoveka,
nego fotografija služi svrsi da prikaže i dočara u jednom dahu i to odmah na prvi pogled pa makar
to bio i ulični pas kojeg više nikad nećeš videti

a i moji psi mi okrenu leđa tokom dana, vode svoju politiku kao i ostali ukućani
to je već svakodnevni život...(neće valjda po ceo dan da bulje u mene) koji nema dve blage veze sa poentom šta će biti usnimljeno
da bi ta slika posmatraču dala pravi doživljaj prijateljstva čoveka i psa

šta se ponavljam?
samo pojašnjavam pošto me Regina nije najbolje razumela
a za tvoju informaciju, ceo život sam imao pse pa tako i sada dva komada rotvajlera i mešanca labradora

na forografiji kao na zadatoj temi - Pas čovekov najbolji prijatelj ne gleda se i ocenjuje valjda
dresiranost psa, i ne ulazi se u lični motiv svakodnevnog života psa i čoveka,
nego fotografija služi svrsi da prikaže i dočara u jednom dahu i to odmah na prvi pogled pa makar
to bio i ulični pas kojeg više nikad nećeš videti

a i moji psi mi okrenu leđa tokom dana, vode svoju politiku kao i ostali ukućani
to je već svakodnevni život...(neće valjda po ceo dan da bulje u mene) koji nema dve blage veze sa poentom šta će biti usnimljeno
da bi ta slika posmatraču dala pravi doživljaj prijateljstva čoveka i psa

Изнео си своје мишљење и оно итекако има смисла и оправдања , али не заборави да поглед пса такођа дочарава пријатељство пса у једном даху.
твоја критика победничке фотографије, по мени, не стоји јер је за за разлику од неких других то показала и то се види и по реакцији оних који су гласали.
Нема потребе да о томе на овој теми даље расправљамо.

ja, kako imam uzasno malo vremena za forum, nisam niti jednu kucu prepoznala, jer jedva stizem i ovde (Fotografija) da udjem
tokom glasanja, imala sam dva kriterijuma; jedan je bio prica fotkice iza kompozicije, a drugi je bio prica u psecem pogledu (naravno, sta su meni pricale te fotkice)
prvi kriterium je od mene bodovao baku sa kucama sa 5p, a ovu pobednicku od Smokvice 3p, a drugi kriterijum je dao po 1p za br 7, 14 i 15
a sto se takmicenja tice, sve je ovo samo jedno lepo druzenje uz kafu, amaterske fotkice od nas zaljubljenika u fotografiji, pa s tim, jos jednom, cestitke i pobednicima, i svim ucesnicima :pivce:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back