Rezolucija ili sta je vec???

deja85

Početnik
Poruka
13
Molim pomoc.Komp mi je super radio sve do danas kada sam ga ujutru upalio.Da li je rec o rezoluciji ili o cemu vec al jednostavno slika se izmenila.Sve je uvecano a i boje su pomesane.Kada odem na desni klik,properties,settings izadje mi prozor u kome pise "the currently selected graphics display driver can not be used.It was written for a previous version of windows, and is no longer compatible with this version of windows.The system has been started using the default vga driver.Please contact your hardware manufacturer to get an upgraded driver, or select one of the microsoft provided drivers." Inace svaki put kad ga ugasim on updejtuje po desetak stavki i to traje petnaestak minuta i onda se ugasi.Na monitoru kad udjem u meni na informacijama pise current settings:800x600-60Hz recommended settings:1280x1024-60Hz. U pitanju je Windows XP 32 bit i ako treba jos nesto napisacu.Pa sad ako ima neko da mi pomogne :D

brate bru zli e ovako.prvo sam usao na ove sajtove sto si mi poslao i tu nisam nista uradio mada nisam nista ni razumeo :tease: a onda sam otisao da odradim update kao sto si rekao. I......... brate komp sad otkida cak je i bolja rezolucija nego pre :super: kazi ti meni odakle si pa da ja i ti popijemo pivo brate :klap: :srecan: :drugari: :ortaci3: :ortaci: :pivce: i hvala naravno :worth:

brate bru zli e ovako.prvo sam usao na ove sajtove sto si mi poslao i tu nisam nista uradio mada nisam nista ni razumeo :tease: a onda sam otisao da odradim update kao sto si rekao. I......... brate komp sad otkida cak je i bolja rezolucija nego pre :super: kazi ti meni odakle si pa da ja i ti popijemo pivo brate :klap: :srecan: :drugari: :ortaci3: :ortaci: :pivce: i hvala naravno :worth:

Hehe, drago mi je da sam ti pomogao i resio muke. Nisam se nadao da ce se tako brzo resiti problem, obicno to sa kompovima ide komplikovano, i kad ja zakukam nesto za komp, to je obicno nesto sto nema pomoci hehe.....

Hvala na ponudi za pivo, mzoda se nekad i negde sretnemo ..... Pozz

Back