Režimski skup protiv blokada u subotu u Petrovaradinu

kapetanmark

Legenda
Poruka
60.001
https://www.021.rs/novi-sad/vesti/420649/rezimski-skup-protiv-blokada-u-subotu-u-petrovaradinu

Skup "Građani protiv blokada" održaće se i u Petrovaradinu, u sutobu, 13. septembra.
Oni koji su protiv blokada okupiće se u Reljkovićevoj ulici, ispred hrama Svete Petke.
Okupljanje je u 18.30 časova.
Ovo je peti vikend zaredom da se u više mesta u Srbiji organizuju skupovi protiv blokada, koje formalno prijavljuje Centar za društvenu stabilnost.
Ovog puta će, kako navode, biti organizovati skupovi u 140 gradova i opština širom države.

ОПА ЈОШ ЈЕДНА ТУРА ОКО НОВОГ САДА , пошто снс картел не сме да присмрди у нови сад! После селендри Каћа, Ветерника, Футога на ред је дошао нешто урбанији Петроварадин.
1757600672795.png

У прошли петак новосађани су брутално претучени у још једном сценарију снс картела.

Како новосађани гледају на ову најаву скупа у петроварадину ?

Да ли ће бити дочекани ови ''петроварадинчани'' онако како су ГРАЂАНИ ЧАЧКА ДОЧЕКАЛИ ТОБОЖ ''ЧАЧАНЕ'' који су дошли аутобусима ?

коментатор​

11.09.2025 • 14:52

Хвала СНС-у и њиховим присталицама на овим скуповима, пошто ће захваљујући њиховим ”новосадским” окупљањима остатак Србије, који не познаје добро географију јужнобачког округа, да упозна имена свих места новосадске општине која нису територија града Новог Сада.

дакле новосађани који су прошлог петка по ко зна који пут немилосрдно претучени и гажени од стране снс картела реагују на ову најаву доласка у петроварадин врло ''гостољубиво'' ?

прво су нас тукли сад ће да дођу да насм се ту попишавају неким аутобусима из борче овче, свилајнца глумећи петроварадинчане?

Кеп јел идеш на скуп?

Zebra​

11.09.2025 • 15:00

Vidimo se! I mi Čačak za trku imamo…

Jedvačekač​

11.09.2025 • 15:18
Opa Đurđo!!!
Jaja, jogurt, paradajz... Van frižidera sve ove snižene osnovne namirnice, pa da imamo da ih počastimo kada dođu iz Srbije.
#jedvačekanje

Zebra​

Jedvačekač​

Opa Đurđo!!!
Jaja, jogurt, paradajz... Van frižidera sve ove snižene osnovne namirnice, pa da imamo da ih počastimo kada dođu iz Srbije.
#jedvačekanje
Има се може се, појефтиниле ствари у Максију :mrgreen:

Teroristi i mafijasi protiv naroda, pa to je divno.
после оног макљања новосађана у прошли петак и није то био једини пут како су на новом саду исказали своју мржњу ови из снс картела, не би им препоручио н ида присмрде новом саду...па ни петроварадину који није нови сад

Има се може се, појефтиниле ствари у Максију :mrgreen:
па твој снс картел ја гаѕио новосађане и прошлог петка, жестоко

плус прескиноћ када је твој снс картел кренуо да ПЕСНИЦАМА УСАЂУЈУ ЉУБАВ ПРЕМА СНС КАРТЕЛУ јер је читав стадион скандирао КО НЕ СКАЧЕ ТАЈ ЈЕ ЋАЦИ

АЈДЕ ДОЂИТЕ сви вам се радују!

Zebra​

Jedvačekač​

Opa Đurđo!!!
#jedvačekanje
Види опет провокација када дођу из Србије Војводина је такође Србија зар не?

па твој снс картел ја гаѕио новосађане и прошлог петка, жестоко

плус прескиноћ када је твој снс картел кренуо да ПЕСНИЦАМА УСАЂУЈУ ЉУБАВ ПРЕМА СНС КАРТЕЛУ јер је читав стадион скандирао КО НЕ СКАЧЕ ТАЈ ЈЕ ЋАЦИ

АЈДЕ ДОЂИТЕ сви вам се радују!
Не знам био сам у бановини! :D

Svako normalan pruža otpor lopovima i ubicama!
у петак крвнички по ко зна који пут газили новосађане јер нови сад не могу да смисле и штамислиш како ће петроварадинчани реаговати на ове увезене ''петроаварадинчане'' у торовима доведеним ?

баш ме занима :lol:

на њиховом месту ја се не би заебавао са гневом новосађана с обзиром шта све чине према новосађанима

само луд ће у те аутобусе да глуме ''петроварадинчане''... и поседња олош
...ало бре водају те људе гао глинене голубове да трпе свакаква понижења. Једина нормална реакција која може да промени однос снага у Србији је пружена рука а не јаја, трули парадајз и куртони пуни воде.

...ало бре водају те људе гао глинене голубове да трпе свакаква понижења. Једина нормална реакција која може да промени однос снага у Србији је пружена рука а не јаја, трули парадајз и куртони пуни воде.
нема те руке више снс прикане

после толико гажења новосађана после овога на стадиону

џабе млатиш ту празну сламу

следе вам буваре

нема те руке више снс прикане

после толико гажења новосађана после овога на стадиону

џабе млатиш ту празну сламу

следе вам буваре
Мени не следи јер не кршим закон, а ти..шта ме брига за тебе прика...ти најбоље знаш ко си и шта си...

Back