Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je depresivan?Jednostavno,svi hoće zabavu a da ne rade ništa.Ebt kad vidim kako ste depresivni dodje mi da kazem: "Moze lock."![]()
Ebt kad vidim kako ste depresivni dodje mi da kazem: "Moze lock."![]()
eto to ti pričam, dačoPa to bre ljudi, dajte mu malo po uspesima, po vedrini, ajmo pozivitvno, valjda je bilo i neke dobre seksacine koja se pamti, ili bar diranja sisa preko majice, nemoj ja da pocnem da vam kukam.![]()
Има доста позитивних ствари - син очистио прву годину, ћерка уписала шта је хтела, напливала сам се летос као никад до сад...
Негативне - смрт блиских рођака, дискус хернија коју је фасовао мужић (сада је добро, да куцнем у дрво)), погибија омиљеног 'зградског' мачета.
šta...vadiš dozvolu za kuću ?
jedna od najtezih godina u zivotu, iz koje sam izasla kao apsolutni pobednik.
eto, istina, a bash nekako trulo zvuci..![]()
ko , ja? ne...nesto drugo, nebitno. samo sam se opasno smorila od svega. cak me i u rpkama neki pitali sta mi je.![]()
Jeste,čak ni vežbe radi nećeš da se nikom naebeš keve.ko , ja? ne...nesto drugo, nebitno. samo sam se opasno smorila od svega. cak me i u rpkama neki pitali sta mi je.![]()
isto ... i sad na kraju , čini mi se da sam na početku
sve iznova
(dobra stvar...izašla iz kredita ...)
Peci radžu,kolji prasiće...Vi ste super, resavate bitne stvari, a ja ih tradicionalno prolongiram. A vozovi samo promicu... cihu, cihu kraj mene...
to je ta tacka, gde sve pobede i poraze shvatash vise nako..relativisticki
jedino sto se racuna je snaga i radost. lep dan, lepa noc, osmeh, prijatlejstvo, toplina, neznost..
a zivot..**** to, on tera po svome, ja po svome pa dokle dotle..![]()
Peci radžu,kolji prasiće...
Onda natakni par krompira,pa ih zavrti na roštilju.E moj buraz, bar da ima "koljacine", lakse bi se zivelo...![]()