rezime

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
rezimiraj proteklu tj. ovu godinu...
po čemu ćeš da je pamtiš, ili možda ne želiš da je pamtiš i zašto ne želiš da je pamtiš...uspesi, padovi i sl...
ako je bilo može lock
blagodarim

Pa to bre ljudi, dajte mu malo po uspesima, po vedrini, ajmo pozivitvno, valjda je bilo i neke dobre seksacine koja se pamti, ili bar diranja sisa preko majice, nemoj ja da pocnem da vam kukam. :lol:

Има доста позитивних ствари - син очистио прву годину, ћерка уписала шта је хтела, напливала сам се летос као никад до сад...

Негативне - смрт блиских рођака, дискус хернија коју је фасовао мужић (сада је добро, да куцнем у дрво :))), погибија омиљеног 'зградског' мачета.

Pa to bre ljudi, dajte mu malo po uspesima, po vedrini, ajmo pozivitvno, valjda je bilo i neke dobre seksacine koja se pamti, ili bar diranja sisa preko majice, nemoj ja da pocnem da vam kukam. :lol:
eto to ti pričam, dačo

- - - - - - - - - -

Има доста позитивних ствари - син очистио прву годину, ћерка уписала шта је хтела, напливала сам се летос као никад до сад...

Негативне - смрт блиских рођака, дискус хернија коју је фасовао мужић (сада је добро, да куцнем у дрво :))), погибија омиљеног 'зградског' мачета.

uf...jebeno

jedna od najtezih godina u zivotu, iz koje sam izasla kao apsolutni pobednik.
eto, istina, a bash nekako trulo zvuci..:lol:

isto ... i sad na kraju , čini mi se da sam na početku
sve iznova
(dobra stvar...izašla iz kredita ...loša stvar -smanjenjem plate kao da i dalje kredit otplaćujem)

to je ta tacka, gde sve pobede i poraze shvatash vise nako..relativisticki:)
jedino sto se racuna je snaga i radost. lep dan, lepa noc, osmeh, prijatlejstvo, toplina, neznost..
a zivot..**** to, on tera po svome, ja po svome pa dokle dotle..:)

to je ta tacka, gde sve pobede i poraze shvatash vise nako..relativisticki:)
jedino sto se racuna je snaga i radost. lep dan, lepa noc, osmeh, prijatlejstvo, toplina, neznost..
a zivot..**** to, on tera po svome, ja po svome pa dokle dotle..:)

po sistemu jebbem ga...
tako ja...
i uzgred uspeš da sačuvaš živce zapod stare dane

Back