Ilinoida
Domaćin
- Poruka
- 4.843
шта ту ми можемо да урадимо, као јединке?
можемо да се молимо за спасење нашег народа
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
шта ту ми можемо да урадимо, као јединке?
нажалост![]()
можемо да се молимо за спасење нашег народа
Odose lepota i pamet ostadose ruzni i glupi.
Osim nas, naravno, khm...![]()
никад не сумњај у моћ молитве![]()
нема сумње, само што масовније и усрдније, мислим на литије и литургије
мада нам се и то све више ускраћује
АКО ЈЕ БОГ С НАМА, КО ЋЕ НА НАС ?![]()
свакако![]()
Ми смо две пепељуге по које ће доћи неки српски витез да нас ослободи
![]()
Како оно беше? "Вратићемо младе стручњаке присиљене да оду за време злог Слобе!" Јесте, како да не. Видели да је "извоз памети" уносан посао па одлучили да се уграде.![]()
Већ можемо да замислимо по ком критеријуму ће се одређивати ти који ће да иду. А и сам по себи је споразум криминал, да неко као званичну политику прогласи слање образованих људи у иностранство да остану тамо, то може само неко потпуно поремећен или изузетно злонамеран.
Да није тужно,...било би смешно!
Ови жути су почели да продају и људе,
одавно им је понестало радничких фабрика, разних грађевина,..
свега онога што су људи вековима генерацијски стварали,
ОНИ су продали,...раскрчмили, као да је њихово,...е сада
спремите се, сем овога са студентима,
АПЕЛУЈУ да завештавамо органе, па ћемо
полако почети нестајати у "разним елементарним непогодама"
.
.
Od cega bre, Ilinoida?
![]()
Баш тако...
.
Pa kad neko obrazovan i pametan vidi kakvih ima, a uz to ima šansu da ode, naravno da će pobeći kao od šuge!Како оно беше? "Вратићемо младе стручњаке присиљене да оду за време злог Слобе!" Јесте, како да не. Видели да је "извоз памети" уносан посао па одлучили да се уграде.![]()
Већ можемо да замислимо по ком критеријуму ће се одређивати ти који ће да иду. А и сам по себи је споразум криминал, да неко као званичну политику прогласи слање образованих људи у иностранство да остану тамо, то може само неко потпуно поремећен или изузетно злонамеран.
Mi njima obrazovane mlade ljude, a oni nama nazad siptare i cigane kroz program "readmisije".
rokaj snimaj borise...
Pa kad neko obrazovan i pametan vidi kakvih vas ima, a uz to ima šansu da ode, naravno da će pobeći kao od šuge!
Pa kad neko obrazovan i pametan vidi kakvih vas ima, a uz to ima šansu da ode, naravno da će pobeći kao od šuge!