rezigniranost

• Začetnik teme Začetnik teme epoc
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

epoc

Ističe se
Poruka
2.232
neopisiv strah ... neverovatan osechaj straha od zhivota, od svega poznatog i nepoznatog ... nedostatak hrabrosti, kukavichluk
ove rechi i pojmovi mi padaju na pamet kao uzrok prosto neverovatnih stvari o kojima imamo prilike da chujemo i prochitamo

tako chitam kako je krivice za smrt deteta oslobodzen doktor anesteziolog...
BELGRADE -- The District Prosecution is to call for a further inquiry into the death of three-year old Anja Grahovac during a cataract operation.

In May of this year, the girl underwent an operation at the private Perfekta clinic, and the prosecution wants a re-examination of the report by a Novi Sad Medical Faculty expert, suggesting she did not die as a result of a doctor’s error.
.........
i dalje, spoznaja da je uzrok smrti gushenje do kojeg je doshlo zbog nepravilno plasiranog tubusa - doktor je tubus stavio u jednjak (zheludac) umesto u dushnik (plucha)

kako je moguche da uopshte dolazi do ovakvih stvari, koje je ime tog sudije i tog ubice koji je na slobodi .... shta je sa roditeljima i familijom ? opet mi je jedna mozhda primitivna teza (a shta kad savremene civilizacijske ne funkcionishu) na pameti - osveta ... krvna osveta i krv za krv

kako je moguche da uopshte dolazi do ovakvih stvari, koje je ime tog sudije i tog ubice koji je na slobodi .... shta je sa roditeljima i familijom ? opet mi je jedna mozhda primitivna teza (a shta kad savremene civilizacijske ne funkcionishu) na pameti - osveta ... krvna osveta i krv za krv

Kazna da i to ona koja je primjerena slučaju
, ali osveta je nešto što Bog ne opravdava

Petar: Koliko puta moramo oprostiti da li sedam
Isus: Ne sedam nego sedamdeset puta sedam

Drugim riječima uvijek

Back