Rezervisano

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Volim da kombinujem boje,recimo kajsija oranz i tamno lila mi je vrh.
inače sam pobornik svetlih boja za leto...dobro moze crno-bela
kao zanimljiv kontrast...sivu i zutu ne volem .

- - - - - - - - - -

:rumenko:..takodje..
Dobro nije sve roze ali otvorene, vesele boje nosim: žuta, narandžasta, tirkiz, indigo, bela..cvetić ovde, tufna onde i tako...
..al ja sam vodolija, svašta umem da stavim na sebe a i sve mi boje dobro stoje..:malav:
pa kad se nešto dobro stavi, naravno da dobro stoji:kafa:

Svako od nas svoje okruzenje dozivljava na svoj nacin
Pa izmedju ostalog i boje
Da li u vasem opazanju neke boje u sekundi shvatite da ste je rezervisali za nesto i da je mozda ne bi ste stavili na sebe drugacije
Malopre stojim na semaforu kod Visegradske i ispred mene prodje zena u zelenoj majici i belim pantalonama..majica hirurske boje..u sekundi mi je proletelo - dr na pauzi..
Ili kad ugledam.belu svecanu matursku haljunu - pomislim ista vencanica
Ili kad ugledam na nekome sami crmu, asocijacija je zaljenje

- - - - - - - - - -

Kucam iz lezeceg se podignutim rukama, pa cu greske da popravim posle, jer ako pokusam sada obrisace mi post
Je l se vama desava da kad ispravite post sa smartija i kliknete na posalji, post bude izbrisan

Meni je ljakse svaki muskarac koji uzme onu tredzu navuce carape sto vise i zavrne trenerku(onu klasika 90,suskavac bese)do pola clanka,onako da mu se vide crape...
Kad smo kod carapa duge carape i papuce one muske me podsecaju sve skupa na one matore nemce..
Bitch wannabe svaka riba koja ima one metar s metar crne il druge boje nadogradjene nokte ultra spicaste da moze da ubije nekog..
One sarene muske kosulje sa svetnim i dr printovima me podsecaju na matorce,tacnije na strica i dalje na sve njegovog godista :)
Debele ultra debele iscrtane i obojene obrve su mi rezervisane za sve klinkice koje ne znaju sta ce s sobom i prate trendove jer je to sad kul..
Drenirana koza kod mladjih primeraka mi je rezervisna za mentol odeljak,i :vidimosekoddermatologakadpocnekozadaotpada:
Zapravo ima jedan odeljak mala kockica grupa mozga bez gde ubacujem sve to sto mi ne stima(a uglavnom je neka preteranost u vidu sminke i oblacenja)
Malo sam ti skrenula sa teme al jbg..

- - - - - - - - - -

Volim da kombinujem boje,recimo kajsija oranz i tamno lila mi je vrh.
inače sam pobornik svetlih boja za leto...dobro moze crno-bela
kao zanimljiv kontrast...sivu i zutu ne volem .

- - - - - - - - - -

pa kad se nešto dobro stavi, naravno da dobro stoji:kafa:
ko bi rekoXD:lol:

Da li u vasem opazanju neke boje u sekundi shvatite da ste je rezervisali za nesto i da je mozda ne bi ste stavili na sebe drugacije
Malopre stojim na semaforu kod Visegradske i ispred mene prodje zena u zelenoj majici i belim pantalonama..majica hirurske boje..u sekundi mi je proletelo - dr na pauzi..

- - - - - - - - - -

Kucam iz lezeceg se podignutim rukama, pa cu greske da popravim posle, jer ako pokusam sada obrisace mi post
Je l se vama desava da kad ispravite post sa smartija i kliknete na posalji, post bude izbrisan

Bude izbrisan, nisam pokusavao da ispravljam kasnije sto ti kazes, nemam pojma da li onda prodje.

Sto se tice teme, kod mene preovladavaju tamne nijanse plave, izbjegavam skroz crnu djelom sto me previse ubije a djelom zbog ovih nekih asocijacija.

- - - - - - - - - -

Čanak je pričao da ne veruje ljudima koji nose braon cipele.
Kaže da su nekada takve cipele nosili ovi iz DB-a.

Što se mene tiče, registrujem samo ljude u crnom.

latest

Back