Rezerva

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Derer

Buduća legenda
Poruka
43.114
Kada ste "sami" da li imate rezervne opcije dok se ne pojavi nesh bolje i ako da koliko?
Kako to funkcionishe kres badiji ili jadnik/ica koja sheni za vama pa vam samo dize samopouzdanje ili...
Da li ste nekad nekome bili rezerva?Mozda niste znali..?Ili vam odgovaralo jer smao kres vam i trebao ili...

Nemam rezervu, i nesto ne volim te varijente "dobra si mi dok neko bolji ne dodje". Nisam imao prilike da budem rezerva, a mozda su me i posteno izigrali da nisam ni primetio.

pa liku je najbolje da bude rezerva, ja bi najviše volo da budem nekoj rezerva

-ne moram da brinem za praznike rođendane i ostale tričarije
-ne moram da sošlajzujem sa njom, mogu da dernečim s bandom uveče pošto je potucam to popodne
-imam slobodu da qaram sa strane
-ne moram da trpim rasprave i razlaganje do u sitna crevca šta je ko reko i šta je time mislio
-sve svoje frustracije i probleme čuva za dečka meni donese sisu i čku
-imam mogućnost da uživam u seksu bez emocija, a mene pali nekad taj led u riba, smori pekmez emotivni ponekad

al bedak što u zoni rezerve vrlo kratko ostanem ako sam ikad i bio, uvek vrlo brzo pređem u prvi tim :(

e ali znam da se neki ozene tim rezervama tako da samo smo ljudi koji nishta ne znaju
ono sta pricaju okolo a posle vidish brak deca
kako mozes da znas kuda nesto ide i niko ne trosi vreme na nesto tek tako
a izivaljavas se maksimalno tamo gde znas da ti niko ne moze nista?

pa liku je najbolje da bude rezerva, ja bi najviše volo da budem nekoj rezerva

-ne moram da brinem za praznike rođendane i ostale tričarije
-ne moram da sošlajzujem sa njom, mogu da dernečim s bandom uveče pošto je potucam to popodne
-imam slobodu da qaram sa strane
-ne moram da trpim rasprave i razlaganje do u sitna crevca šta je ko reko i šta je time mislio
-sve svoje frustracije i probleme čuva za dečka meni donese sisu i čku
-imam mogućnost da uživam u seksu bez emocija, a mene pali nekad taj led u riba, smori pekmez emotivni ponekad

al bedak što u zoni rezerve vrlo kratko ostanem ako sam ikad i bio, uvek vrlo brzo pređem u prvi tim :(

ma da ali i izadjesh cim se ponavlja zar ne
inace bi bio ozenjen prvom sweetheart

Kada ste "sami" da li imate rezervne opcije dok se ne pojavi nesh bolje i ako da koliko?
Kako to funkcionishe kres badiji ili jadnik/ica koja sheni za vama pa vam samo dize samopouzdanje ili...
Da li ste nekad nekome bili rezerva?Mozda niste znali..?Ili vam odgovaralo jer smao kres vam i trebao ili...

Nisam tip Osobe, da imam bilo koga u rezervi. Ne ponašam se tako. Poznajem Ljude, koji to rade. Mislim da to rade nesigurni ljudi, tipa "daj šta daš". Nema to veze sa "siguricom" , koliko sa polupanim mozgom. Mozgovima. To je samo dizanje "cene" prokletinjskog Ega, da bez nečega možeš, da dokažeš Sebi neke infaltilnosti, kao nepreležane bolesti, kad im vreme nije, a Vi zaboga, pa "matori". Da. :mrgreen: U Životu jesam, bila jednom Spona nekome, da dođe do nečega, a da toga nisam ni bila svesna. Maestralno me je preveslala i pretvarala se, da mi je samo prijateljica. I to je super. Učinila mi je uslugu i otvorila oči, da pogrešnog čoveka volim. I na tome joj, od sveg :heart:, hvala. Maestralno. Da nije umobolno, bilo bi smešno. Što bi rekli, znači, ipak da nisam bila toliko baš "bad, bad" Osoba, ipak sam nečemu "poslužila", zar ne? :mrgreen: Toliko. :manikir:

pa sta ja znam....bilo je i toga..ono dok ne naidje bolje...ali u sustini kad sam sama sama sam nikog na vidiku,a kad imam momka eto ih bar jos trojica da mi ne daju mira hahahaha

uvijek je bio neko potencijalan...tamo negdje
al nisam voljela koristiti emocije, nit sam tako očajna bila
nije mi bilo problematično biti i sama

a sto se polazi od pretpostavke da onaj ko nam je tu za prvu pomoc je jadnik koji seni za nama...?
imam par tih davaoca organa i uopste ne sene niti su jadni, naprotiv, fantasticni su. i imamo neki poseban odnos uzajamnog drugarstva, smesno zvuci ali je tako. divni ljudi.

Back