rezac

dusadusica

Početnik
Poruka
32
Ako neko zna kako da sredim svoj rezac neka pise... ne mogu da narezem ni jedan disk, stigne do 5, eventualno 6% i onda prekine uz poruku burn procces failed... :( sta da radim? da menjam rezac ili postoji neki drugi nacin?? u napred hvala.... :)

Proba da izduvas malo optiku, kupuj verbatim dvd-ove, promeni program za rezanje... Meni se desilo na jednom kompu da mi je sistem bio prespor i pun gamadi, pa je stalno izbacivao nedovrsene diskove koje god da probam da spalim:D

svaki cd ili dvd koji sam kupila je do pola zeznut... tacnije iako pise da je 5-6% narezano poneki mi ostane citav... nista meni nije jasno.. sto se tice prasine i svega toga sve je ocisceno..

Zato bih ti preporucio,ako nemas da kupis jedan DVD RW,tako da sa njim mozes da se vezbas mnogo puta dok ne nadjes ili program ili ti sam ne udjes u stos kako se to radi.Posto radis sa NERO-m onda pstavi da ti reze Bootabilni CD ili DVD na UDF foematu.

Zato bih ti preporucio,ako nemas da kupis jedan DVD RW,tako da sa njim mozes da se vezbas mnogo puta dok ne nadjes ili program ili ti sam ne udjes u stos kako se to radi.Posto radis sa NERO-m onda pstavi da ti reze Bootabilni CD ili DVD na UDF foematu.

:hahaha::hahaha::cepanje::cepanje:

- - - - - - - - - -

svaki cd ili dvd koji sam kupila je do pola zeznut... tacnije iako pise da je 5-6% narezano poneki mi ostane citav... nista meni nije jasno.. sto se tice prasine i svega toga sve je ocisceno..

Otvori računar pa pogledaj u kakvom je stanju ide odnosno sata kabal....Ne bi bilo loše da ih malo iskopčaš pa ponovo ukopčaš.....

Back