vanjusica
Primećen član
- Poruka
- 900
A deca?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
blpd_girl:muškarci, da li ste znali da možete sami sebi da izvedete oral pleasure?!!! ako legnete na leđa i podignete se u sveću i zatim noge prebacite preko glave. probajte, ako vas zanima. oni koji ne žele, molim da se ne nađu uvređeni. mene je fasciniralo otkriće da je to zapravo tehnički izvodljivo
još me zanima: da li mislite da je moguće da se momak posle toga zaljubi sam u sebe?
Ja kad bi probo da napravim svecu polomio bi sebi kicmu, dobra ti fora da nas pobijes....blpd_girl:muškarci, da li ste znali da možete sami sebi da izvedete oral pleasure?!!! ako legnete na leđa i podignete se u sveću i zatim noge prebacite preko glave. probajte, ako vas zanima. oni koji ne žele, molim da se ne nađu uvređeni. mene je fasciniralo otkriće da je to zapravo tehnički izvodljivo
još me zanima: da li mislite da je moguće da se momak posle toga zaljubi sam u sebe?
Liblet:Glasam za ovaj drugi naziv da postane zvaničan!![]()
Za?
Protiv?
Revolveras:A zasto bi to bilo ko pokusavao, uopste?
recepcionerka:i ja kazem... kao i vecina poza iz Kamasutre,mozesh da probash pa da slomish nogu ili neki drugi deo tela,ja ne bih rizikovala i da imam qitu i da nema ko da mi je popushi!![]()
El Muerte II:Dobar je .
A ti? Sta ces ti dunuti kad mi postanemo Samojebi?
Ej, brate, al ako je u interesu nauke? Ma, to ona riba oce da izbegne svetu duznost fanflanja, pa da mi to sami radimo? E, ne moze!!!eclipse:evo ja sam probao al nisam uspeo,kad sam odmako boxerice pade mi kur*c na nos i razbi mi nos....platices mi za ovu prevaru.....
nedaj boze ni da razmislim o ovome a kamoli da probam!
pored ovoliko riba ja da sam sebi pusin kur*c....pa bolje da idem da se obesim!
Liblet:imam ja jednog koji je vrlo neelastičan, tako da se ne plašim.ali, zanimljivo bi bilo da ovakva grupacija muškaraca dobije zvaničan naziv!![]()
blpd_girl:Sam, ja videla video klip![]()