revolucionarno otkriće!!!

blpd_girl:
muškarci, da li ste znali da možete sami sebi da izvedete oral pleasure?!!! ako legnete na leđa i podignete se u sveću i zatim noge prebacite preko glave. probajte, ako vas zanima. oni koji ne žele, molim da se ne nađu uvređeni. mene je fasciniralo otkriće da je to zapravo tehnički izvodljivo :D

još me zanima: da li mislite da je moguće da se momak posle toga zaljubi sam u sebe?

Falusoidnost koja je posledica čega?
Samo klimni glavom ako si pušila skoro.....

blpd_girl:
muškarci, da li ste znali da možete sami sebi da izvedete oral pleasure?!!! ako legnete na leđa i podignete se u sveću i zatim noge prebacite preko glave. probajte, ako vas zanima. oni koji ne žele, molim da se ne nađu uvređeni. mene je fasciniralo otkriće da je to zapravo tehnički izvodljivo :D

još me zanima: da li mislite da je moguće da se momak posle toga zaljubi sam u sebe?
Ja kad bi probo da napravim svecu polomio bi sebi kicmu, dobra ti fora da nas pobijes....

evo ja sam probao al nisam uspeo,kad sam odmako boxerice pade mi kur*c na nos i razbi mi nos....platices mi za ovu prevaru.....

nedaj boze ni da razmislim o ovome a kamoli da probam!

pored ovoliko riba ja da sam sebi pusin kur*c....pa bolje da idem da se obesim!

eclipse:
evo ja sam probao al nisam uspeo,kad sam odmako boxerice pade mi kur*c na nos i razbi mi nos....platices mi za ovu prevaru.....

nedaj boze ni da razmislim o ovome a kamoli da probam!

pored ovoliko riba ja da sam sebi pusin kur*c....pa bolje da idem da se obesim!
Ej, brate, al ako je u interesu nauke? Ma, to ona riba oce da izbegne svetu duznost fanflanja, pa da mi to sami radimo? E, ne moze!!!

Back