Revoluciju treba opisat kao najgoru stvar

Askari

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.604
Zasto se revolucija opisuje kao nesto pozitivno i progresivno? Zar nije bilo ljepse da danas Francuska ima monarhiju, a Rusija carevinu? Po meni Republika je negativno drzavno uredjenje jer da nije bilo revolucije zivjelo bi se ljepse. Moj stav je da svaka drzava u svijetu ima Monarhiju jer je to dobro za bogatu drzavu.
Nama muslimanima je naredjeno da samo klanjamo i sutimo i aminujemo svaku odluku vladara.

Zasto se revolucija opisuje kao nesto pozitivno i progresivno? Zar nije bilo ljepse da danas Francuska ima monarhiju, a Rusija carevinu? Po meni Republika je negativno drzavno uredjenje jer da nije bilo revolucije zivjelo bi se ljepse. Moj stav je da svaka drzava u svijetu ima Monarhiju jer je to dobro za bogatu drzavu.
Nama muslimanima je naredjeno da samo klanjamo i sutimo i aminujemo svaku odluku vladara.
Ista stvar je i u pravoslavlju. Kazu da je ruski knez zbog toga odabrao pravoslavlje jer patrijarh nikada nije protiv vladara a islam je otpao zbog alkohola. Katolicki papa voli da se mesa u politiku i stavlja se ispred vladara .Zato je i Engleska presla na protestantizam jos od Henrika 8.Imaju svoju anglikansku crkvu.

Nepokornost vladaru muslimana predstavlja nasilje​

31. Oktobra 2007.

Aktuelnosti
651
Neki ljudi pod raznim izgovorima nastoje svoje postupke bunta, puča ili ustanka opravdati nareðivanjem dobra i zabranjivanjem zla i pod tom parolom djeluju u društvu. Neophodno je napomenuti da se ni pod kakvim izgovorom ne smije i ne može opravdati ustanak protiv islamskih institucija ili pojedinaca (lidera) u njima.

https://mesihat.org/2007/10/31/nepokornost-vladaru-muslimana-predstavlja-nasilje/#

Iza francuske i ruske revolucije su stajali centralni bankari vlanici bank of england i federalnih rezervi njihva ideja je i komunizam (pogledati na youtubu gostovanje karino hromin sturma na podcast inkubatoru gde je iznosio dokaze kako je Karl Marks bio agent finansijske banakrske oligarhije)
Javna je tajna da su oni finansirali Lenjina i prebacili ga vozom u Rusiju

Poznato je da je ruski car bio njihov veliki protivnik i da se ruska tajna sluzba docepala njihovih tajnih dokumenta i da su oni javno objavljeni u Rusiji
Hitlerova Njemacka je isto mahala protokolima i tvrdila da su autenticni a danas se mnogi sprdaju sa tim iako sve sto je napisano u protokolima pre 130 godina se itekako ostvaruje

http://srpski.narod.ru/protokol.htm

Pa nisu imale uvek carevine, jedno vreme to su bila razna plemena sa svojim poglavicama i vracevima
Ja bi voleo da se vrati plemensko uredjenje.

Још један квази муџо псеудо усташо аватар креиран са циљем увећања кликтацости крсте

баш да видимо колико ће дибиозних се јавити

mozes misliti kada se ja sa tobom slazem,. pored ove gomile bezboznika koja te napada - kao da su poslednja vremena, ali nisu

inace to ste preuzeli od nas hriscana 1. veka, posle su dosle razne sekte, a danas su svi od reda bezboznici

Back