Ja sam bio na testiranju za jednu od big 4 ( verovatno tu gde i ti

) i prosho do zadnjeg kruga i evo napisacu za one koje zanima i koji bi se eventaulno prijavili za testiranje.
Prvi krug - test engleskog jezika, za mene prilichno lak, uglavnom je na zaokruzivanje, ima jedna vezba fill in blanks i kratak esej oko 100 rechi.
Drugi krug - numerichke i logichke sposbnosti, numerichke moraju brzo da se rade, nisu teshke ali ima gomila informacija i ukupno za 40 pitanja ima 35 minuta da se radi. Logichke dosta lakshe - kratak tekst i tvrdnje vezane za tekst i treba da se napishe da li su tvrdnje tachne netachne ili ne moze da se zakljuchi na osnovu teksta
Treci krug - test lichnosti - psiholoshki test - nije vremenski ogranichen, nema tachnih i netachnih odgovora...
Chetvrti krug - intervju sa HR-om - skroz na engleskom ( barem meni ) traje desetak minuta, najobichnija pitanja tipa predstavi se, shta si zavrshio, chim se bavio, zashto bi se bavio revizijom itd.
Peti krug - intervju sa menadzerima - na srpskom, ima njih 7-8, postavljaju pitanja slichna kao na prethodnom razgovoru s tim shto traje za nijansu duze
Eto to je to otprilike