Revizionizam

Najveći revizionizam je onaj koji ide malo dalje u istoriju...
Nakon što se Hrvate - epske branitelje hrišćanske evrope - pokušalo u dvadesetom veku ocrniti, jasno je da su došla zla vremena na svet...

Pogledajmo šta nam je srcu - samo greh, mržnja, zavist i laž...
Sve je laž, a najtupaviji narodi su prvi koji grizu u ime laži...

Ima li više simpatizera četnika ili partizana i u kojim krajevima najviše? Je li istina da je jug komunistcki, a sumadija cetnicka?
U Srbiji od decembra 1941 do avgusta-septembra 1944 nije bilo partizana. Dobrica Cosic je nesto na silu pokusavao da promeni u romanu "Daleko je sunce" ali imas potvrdu od Prleta da je on prvi partizan koji je usao u Sumadiju, Srbija, 1944-te (cuvena scena kada se posle "hajde da se obaramao" valjaju po travi).

U Srbiji od decembra 1941 do avgusta-septembra 1944 nije bilo partizana. Dobrica Cosic je nesto na silu pokusavao da promeni u romanu "Daleko je sunce" ali imas potvrdu od Prleta da je on prvi partizan koji je usao u Sumadiju, Srbija, 1944-te (cuvena scena kada se posle "hajde da se obaramao" valjaju po travi).
Da, od kako su cetnici sklopili sporazum sa Vermahtom 13.11.1941 i zdruzeno napali partizane u " uzickoj republici".Veliki broj partizana je ubijen a nekoliko stotina uhapsenih partizana su cetnici predali Njemcima , prezivjeli su preko slobodne teritorije Sandzaka presli u Bosnu gdje se glavnina partizanskih odreda zadrzala do polovine 1944, sa manjim izletima u C Goru.
Nakon sto je Pavelic rimskim ugovorima 1941 poklonio Dalmaciju sa ostrvima Musoloniju, a na Istru nije ni racunao, Dalmatinci su masovno odlazili u Partizane, na Sutjesci ih je poginulo preko 5000, posebno Sibencana i Splicana.

Da, od kako su cetnici sklopili sporazum sa Vermahtom 13.11.1941 i zdruzeno napali partizane u " uzickoj republici".Veliki broj partizana je ubijen a nekoliko stotina uhapsenih partizana su cetnici predali Njemcima , prezivjeli su preko slobodne teritorije Sandzaka presli u Bosnu gdje se glavnina partizanskih odreda zadrzala do polovine 1944, sa manjim izletima u C Goru.
Nakon sto je Pavelic rimskim ugovorima 1941 poklonio Dalmaciju sa ostrvima Musoloniju, a na Istru nije ni racunao, Dalmatinci su masovno odlazili u Partizane, na Sutjesci ih je poginulo preko 5000, posebno Sibencana i Splicana.
Pa jel je jugoslovenska vojska u otadzbini (koju vi komunjare i ustase zovete cetnici) pogresila u vezi sa komunistima? Vidi sta su uradili samo u Beogradu u periodu 20.oktobar 1944 - jun 1945, pobili su vise ljudi nego okupatori 1941-1944 i sva bombardovanja koja je beograd doziveo u tom periodu.

Pa jel je jugoslovenska vojska u otadzbini (koju vi komunjare i ustase zovete cetnici) pogresila u vezi sa komunistima? Vidi sta su uradili samo u Beogradu u periodu 20.oktobar 1944 - jun 1945, pobili su vise ljudi nego okupatori 1941-1944 i sva bombardovanja koja je beograd doziveo u tom periodu.
Koja jugoslovebnska vojska u otadzbini kada je kralj pobjegao iz zemlje a kraljevina kapitulirala nakon 6 dana, Beograd branilo cak 9 vojnika?

Mrtvacke lobanje na crnim faistickim zastavama predstavljale regularnu vojsku,a ne kvislinsku koljacku bandu koja je koristila okupaciju da na bajonete nabijaju srpske bebe u Vranicu, da kolju muslimane, katolike, pravoslavce koji se nisu slagali sa njihovom izdajom.

Ti partizani su protjerali Bugare koji su vrsili masovne zlocine nad Srbima u istocnoj Srbiji, vratili Srbiji Vojvodinu koja je bila pod Njemcima, MAdjarima, Rumunima, u Zemunu cetnicki saveznici ustase bile.

Ista ti je prica poput ustaske, i po njima su partizani ubijali postene Hrvate a ne fasisticki koljacki olos i saradnike okupatora.

Isti olos!
278962069_2500436546757157_2080824747777637378_n.jpg

Ma, da ja cu da gubim vreme sa tobom, da mi ti opravdavas lazljivi sistem koji je porazen svugde gde je postojao. Ode ti komunisticki propagatoru na moju ignore listu, u kavez da drmas restetkama. Adio.

Ma, da ja cu da gubim vreme sa tobom, da mi ti opravdavas lazljivi sistem koji je porazen svugde gde je postojao. Ode ti komunisticki propagatoru na moju ignore listu, u kavez da drmas restetkama. Adio.
Jedini lazljivi sistem je trenutni u Srbiji, koji za potrebe dnevne kriminalne politike revizira istorijske jasne cinjenice, koje je uvazavao i uvazava citav svijet,a Titova sahrana je najveca smotra svjetskih drzavnika u istoriji covjecanstva, takvi poput tebe su ignorisani od citavog normalnog gradjanskog i antifaistickog svijeta.

Back