- Poruka
- 5.190
Da li je istina što Dubravka Stojanović kaže da je to "Tempirana bomba sa odgođenim djelovanjem"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neće taj revizionizam tek tako proći dokle god postoje partizanski sinovi
a kad ne bude njih postojaće partizanski unuci . Treba sutra da čitam kako
su Beograd oslobađali četnici a ne Crvena armija i partizani ? E neće moći !
Okej, neka su partizani oslobodioci po tebi, po meni svakako nisu a reci mi da li su casni?
Da li je casno iz zasede ubiti 60 Nemaca i pobeci u sumu, a da ti isti Nemci izvedu streljanja u Kraljevu i Kragujevcu i to 100 Srba za jednog Nemca?
Časno je ako opet uzmeš pušku i boriš se protiv tih koji su streljali stotinu za jednog Nijemca .
Borba protiv okupatora svim sredstvima i na svakom mjestu je uvijek časna a kolaboracija i
kukavištvo je nečasno u svakom narodu i u svakom vremenu .
Hrvati se neće nikada oprati što su Hitlera dočekivali u Zagrebu razvijenih zastava a Nedić
će biti kvisling dok je svijeta i vijeka .
Ja sam ponosan na svoga djeda što je poginuo u borbi protiv Nijemaca mada ne znam ni gdje
mu je grob a drugi neka vide da li mogu biti ponosni na svoje djedove . Zbog toga i neću dozvoliti
da se nečiji djedovi koji su sa švabama pili rakiju proglašavaju herojima a da se moj djed briše
iz istorije .
Све је објаснила.
Časno je ako opet uzmeš pušku i boriš se protiv tih koji su streljali stotinu za jednog Nijemca .
Borba protiv okupatora svim sredstvima i na svakom mjestu je uvijek časna a kolaboracija i
kukavištvo je nečasno u svakom narodu i u svakom vremenu .
Hrvati se neće nikada oprati što su Hitlera dočekivali u Zagrebu razvijenih zastava a Nedić
će biti kvisling dok je svijeta i vijeka .
Ja sam ponosan na svoga djeda što je poginuo u borbi protiv Nijemaca mada ne znam ni gdje
mu je grob a drugi neka vide da li mogu biti ponosni na svoje djedove . Zbog toga i neću dozvoliti
da se nečiji djedovi koji su sa švabama pili rakiju proglašavaju herojima a da se moj djed briše
iz istorije .
Moja dva rođena pradjeda su ubijena od ustaške ruke i još mnogo rodbine... ja ne mogu dozvoliti da se prećutkuje činjenica da je ubjedljivo najviše Srba ubijeno od ustaškog noža... mada to se nikad nikad ne bi desilo da Njemci nisu napali Jugoslaviju u proljeće 41.
Moja dva rođena pradjeda su ubijena od ustaške ruke i još mnogo rodbine... ja ne mogu dozvoliti da se prećutkuje činjenica da je ubjedljivo najviše Srba ubijeno od ustaškog noža... mada to se nikad nikad ne bi desilo da Njemci nisu napali Jugoslaviju u proljeće 41.
A ne bi ni napali da budale nisu rekle:"Bolje grob nego rob".
"Sloboda" koju su doneli crvenoarmejci i partizani 1944 bila je sve samo ne sloboda.Izrazeno u brojevima ta sloboda je odnela mnogo više zivota od nacističke okupacije.Neće taj revizionizam tek tako proći dokle god postoje partizanski sinovi
a kad ne bude njih postojaće partizanski unuci . Treba sutra da čitam kako
su Beograd oslobađali četnici a ne Crvena armija i partizani ? E neće moći !
Nemoj biti naivan . Staljin je imao sporazum sa Hitlerom pa je Rusija pregažena .
Onda su Cesi, Slovaci, Rumuni, Bugari, Grci, Madjari, Norvezani, Svedjani, Danci glupi sto nisu izginuli, a mi Srbi smo pametni sto jesmo, jel tako?
Pa Francuzi nisu mnogo izginuli, a uvek su se racunali u svetsku silu i ozbiljnog konkurenta Nemcima dok Srbija i Juga to nikad nisu.
Malo mi vredjas inteligenciju ovim pricama ako ovo zaista ne mislis, jer sam mislio da su ljudi odavno prevazisli ovakav nacin razmisljanja.
Po tvojoj logici mi smo glupi ili kukavice jer ovog momenta ne idemo na Kosovo da oslobadjamo srpsku teritoriju od NATO pakta i Siptara, zar ne?
Pa sta cekas u Batajnici? Sto nisi na Kosovu sa puskom?
Poruka za tebe ako se bavis demagogijom sada je da se NIKAD NE PRODAJE ZDRAVO ZA GOTOVO pa makar morali da kazemo da su nasi preci bili idioti kao sto u ovom slucaju ocigledno jesu, nazalost.
Od tebe nikad ništa pametno da se pročita,sipaš gluposti kao iz oluka !Jadna Srbija kad bi svi u njoj razmišljali kako ti jer bi je drugi narodi pregazili sa sto vojnika a ako smo takvi ne treba ni da postojimo .
Što se tiče Kosova - ja sam u ovim ratovima proveo u uniformi četiri godine i ostao bez jedne noge pa je red da i ti malo okrvaviš gaće .
Zao mi je zbog tebe, ali evo jedne istorijske lekcije za tebe.Jadna Srbija kad bi svi u njoj razmišljali kako ti jer bi je drugi narodi pregazili sa sto vojnika a ako smo takvi ne treba ni da postojimo .
Što se tiče Kosova - ja sam u ovim ratovima proveo u uniformi četiri godine i ostao bez jedne noge pa je red da i ti malo okrvaviš gaće .