Ревизија историје у Америци !

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
У САД је дешава тренутно највећа ревизија историје у историји човечанства ..

масовно се сикидају споменици конфедералним војсницима које су подигле њихове удовице крајем Америчког грађанског рата ..

брише се историја о постојању две Америке !

Две Америке, прва Конфедарална Америка , југ који се први борио против новог светског поретка и САД и саме САД севера које су добиле победу , али са убиством Линкона

Те две Америке и данас постоје , можда у мало другом облику , али су и даље ту ..

Коме је у циљу да тотално разруши мит о конфедерацији ..јер ако генерално погледамо пре него што је Америка кренула у поход да покори цео свет то је прво урадила
Конфедералном југу ..

Има једна прича о удовици са Југа којој су војници САД донели црни вео да носи за Абрахамом Линконом , којег је убио шпијун са Југа након што се рат завршио
Он је тада изгубила све мушке чланове породице мужа , брата , оца ..Амерички војници су тада свим удовицама са Југа доносили црнину и наредбу да црни вео морају да носе за Линконом ..Та удовица која је сахранила све мушке чланове породице је одбила да носи вео , отишла на спрат своје куће и обесила се ..

Такве удовице су подизале споменике широм Југа конфедералним војницима те исте споменике који се сада руше ..Забрањују се филмови , руше споменици и прекраја историја ..

Историја Америка би по новом требала да буде нешто као нешто као бајка сви срећни и спокојни и нова историја би урушила чињеницу о постојању две Америке

У САД је дешава тренутно највећа ревизија историје у историји човечанства ..

масовно се сикидају споменици конфедералним војсницима које су подигле њихове удовице крајем Америчког грађанског рата ..

брише се историја о постојању две Америке !

Две Америке, прва Конфедарална Америка , југ који се први борио против новог светског поретка и САД и саме САД севера које су добиле победу , али са убиством Линкона

Те две Америке и данас постоје , можда у мало другом облику , али су и даље ту ..

Коме је у циљу да тотално разруши мит о конфедерацији ..јер ако генерално погледамо пре него што је Америка кренула у поход да покори цео свет то је прво урадила
Конфедералном југу ..

Има једна прича о удовици са Југа којој су војници САД донели црни вео да носи за Абрахамом Линконом , којег је убио шпијун са Југа након што се рат завршио
Он је тада изгубила све мушке чланове породице мужа , брата , оца ..Амерички војници су тада свим удовицама са Југа доносили црнину и наредбу да црни вео морају да носе за Линконом ..Та удовица која је сахранила све мушке чланове породице је одбила да носи вео , отишла на спрат своје куће и обесила се ..

Такве удовице су подизале споменике широм Југа конфедералним војницима те исте споменике који се сада руше ..Забрањују се филмови , руше споменици и прекраја историја ..

Историја Америка би по новом требала да буде нешто као нешто као бајка сви срећни и спокојни и нова историја би урушила чињеницу о постојању две Америке
meni je prva asocijacija bila kako su i Talibani srušili sve one stare statue

Неће антифа ништа постићи дух праве здраве Америке ће живети и уздићи се из пораза:
Шта Атифа ради:
They have legalized robbery, called it belief
They have run with the money,They have hid like a thief
Rewritten history with theys armies of theys crooks
Invented memories,They did burn all the books
And They can still hear peoples laughter and They can still hear peoples song
The man's too big, the man's too strong

Иако је песма тужна али јасно је да дух Америке није сломљен.

Неће антифа ништа постићи дух праве здраве Америке ће живети и уздићи се из пораза:
Шта Атифа ради:
They have legalized robbery, called it belief
They have run with the money,They have hid like a thief
Rewritten history with theys armies of theys crooks
Invented memories,They did burn all the books
And They can still hear peoples laughter and They can still hear peoples song
The man's too big, the man's too strong

Иако је песма тужна али јасно је да дух Америке није сломљен.
bolje da si postavio verziju Joan Baez,skinula je taj juznjacki akcent

Са друге стране, комунисти су били веома коректни према оној... другачијој Србији и идеологији након Другог светског рата.

Ко о чему, комунисти о толеранцији.
A ti si zamisljao revoluciju nesto drugacije :rotf:

Pa evo imas danas prilike da uzivas u pluraliizmu :bravo:

A ti si zamisljao revoluciju nesto drugacije :rotf:

Pa evo imas danas prilike da uzivas u pluraliizmu :bravo:
Па да, и онда, након свега, поборници такве политике и такве револуције треба да буду позвани говорити о ревизији историје у Америци, док су у својој земљи радили управо исто, али на десет пута гори и бестиднији начин.

То би било као да се појави неко ко следи идеологију национал-социјализма и воли Хитлера и Химлера, па почне да пише против Америке због евентуално лошег односа према црнцима и Арапа према Јеврејима. Комично и веома лицемерно - те је зато цела уводна порука достојно писању једног Вучићевића.

Неће се обрисати историја Конфедерације.
Само ће се као и до сад представљати као расисти, робовласници и реднекси.
Као што и јесу.

E istina, mislim da revizija istorije ni ne postoji vec postije samo razlicita tumacenja ili gledanja stvari iz razlicitog ugla, inace neke stvari ce se sigurno promeniti (kako u SAD tako i svuda u svetu) jer prosto svet se konstantno menja, materija se neprekidno krece i tim nekim promenama ce verovatno najvise biti pogodjeni rasisti i beli supermacisti i ultra-konzervativci ali navici ce se posle nekog vremena i ukapirace i oni neke stvari vremenom (kao sto su mnogi vec ukapirali).
Takodje neki ljudi moraju da shvate da na planeti belci cine svega 8% svetske populacije (u SAD priblizno pola stanovnistva nije belo) , pa prosto nit je realno nit ima logike da se sve vrti oko belaca, da se oni pitaju za sve i da su svugde vecina.

Takodje ja ne znam sta to znaci "politicka korektnost" i kako zamisljaju tzv "politicku nekorektnost", mislim to je dosta relativan i rastegljiv pojam, naravno i veoma zloupotrebljen (i nekad ume da se ide u krajnost sa tim), ali sve jedno politicka korektnost ili ne svakako tolerancija medju ljudima mora da postoji, ono da nema tolerancije ljudska rasa bi prestala da postoji, ono naravno da nisu svi judi divni, bajni i da ne moze svako da nam se svidi ali zasto su neki u tolikoj zabludi i misle da su oni "idealni" i da se oni svima svidjaju, ono recimo ti se meni ne svidjas , ono ne svidja mi se kako izgledas, kako razmisljas ili ne znam kako se oblacis, koju muziku slusas, za koga navijas pa cu ja sad tebi malo da razbijem glavu, mislim idiotizam cist, mislim tolerancija je prosto kljuc opstanka, mislim i u braku se recimo nekom ne svidja neka osobina, navika ili crta kod partnera pa sta sad, niko nije idealan i svi mi prosto moramo nesto i da istolerisemo i nekad i da predjemo preko nekih stvari, prosto zarad opstanka ili nekog viseg cilja, mislim to je prosto zivot.

Па да, и онда, након свега, поборници такве политике и такве револуције треба да буду позвани говорити о ревизији историје у Америци, док су у својој земљи радили управо исто, али на десет пута гори и бестиднији начин.

То би било као да се појави неко ко следи идеологију национал-социјализма и воли Хитлера и Химлера, па почне да пише против Америке због евентуално лошег односа према црнцима и Арапа према Јеврејима. Комично и веома лицемерно - те је зато цела уводна порука достојно писању једног Вучићевића.
Nema većih revizionara od Libekovaca..njima sve u profitu glava..ni brige ni pameti.

Back