S
Slađan l
Gost
Pozdrav svima. Da li je neko od vas zbog artritisa imao uvećanje limfnih žlezda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skoro da i ne jedem slatkiše...sto manje slatkisa najbolje bez njih i bice bolje
Treba da probas mast od gaveza.Dosta smanjuje bolove,a i kada se cesce utrljava,moze i da oporavi zglobove do izvesne mere.Temperatura od artritisa koji se uzaludeo od mog naglog kretanja prethodnih par dana i upale mišića od dugog ne kretanja zbog anemije.
Prvo sam besna jer pored sarkoma i tolike hemoterapije mene snađe i artritis. Da znam da je nasledan, imala ga je moja majka, degeneratuvni, jako bolan i težak. Mislim da je popila fabriku lekova protiv bolova, a retko kad je bila bez bola. Strasno. Koristila je fastum gel po ko zna koliko mesečno ni to nije naročito pomagalo.
Videcu sa svojim lekarom sta ce preporuciti, da treba mi.uput za ocnog i reumatologa, nalaz krvi pa polako. Jedino što znam je da je kretanje obavezno, a ja vrlo često nisam mogla ni po kući![]()
Pa nalazi ti uopšte nisu loš,koliko ja vidim.Maži ti gavez na bolne zglobove,jer gavez ne može da šteti organizmu,a pomaže i pri bolovima i oporavku zglobova.Evo ga nalaz krvi
Pogledajte prilog 1300535
Mazi zglobove i na rukama i na nogama,ako imas problem.Sve dok ne osetis poboljsanje,a kada se malo poboljsa,onda mazi,svaki drugi,treci dan.Kada osetis olaksanje,prestani,a ako pocnu problemi ponovo,onda izpocetka,ali pocni cim osetis i najmanji bol,jer ce tako pre da deluje.Samo da se zglobovi ne zapostave.Nisu, da, sasvim sam zadovoljna...da kupicu gavez.