Retrogradna Venera u tranzitu

sad ne znam sta je dobro i koliki je uticaj , po meni je veliki , mada ja ne znam mnogo ...
...........................

bogami si ti bas plutonovski tip, sa steliumom u osmoj i plutonom kod kuce u skorpiji pa jos u ascendentu...
Mozda ovaj tvoj avatar sa M.J u periodu Thriller-a sam za sebe sliku stvara o plutonovskoj prirodi.
Kad se Michael pretvori iz stidljivog i slatkog decka u crnog monstruma.
Pa jos ako je vjerovati astro piletu da su crnci pod znakom plutona... :-P
Ti ces se vjerovatno uozbiljiti i usredsrediti na karijeru kad pluton uleti u jarca.
hm, samo taj tranzit ce proci kroz tvoju drugu kucu, kucu novca i materijalnih dobara, (stedljiv si?) tako da nije iskljuceno da ces se ponasati malo ekstravagantno po tom pitanju.
Gubitak na materijalnom planu koji vodi ka novom nacinu razmisljanja , manje baziranom na posesivnosti a vise na spiritualnosti i tome slicno.. ;-)

opet sam brzopleta, sto ti je Ovan, majka mu stara!
tranzit ce biti u trecoj kuci znaci komunikacija i odnosi sa blizima+ pluton i njegova moc destrukcije i regeneracije pa racunaj.
Sa kucom II u Strijelcu ti si sve samo ne stedljiv!!!
Izvinjavam se na greskama

....................................................................................
ali si stedljiv na rijecima, sa III u jarcu!
u stilu ispeci pa reci samo sto ti pustis da se corba polagano krcka, jel' tako?

Pozdrav svima!
E mene je sad bas uhvatila frka i panika od ovog nadolazeceg Plutona u Jarcu s obzirom na obzir da su mi 3 planete u Raku :| i to Sunce, Merkur i Venera. Sunce mi je vladar seste (Lav), Merkur trece (Blizanci) i sedme (Devica) a Venera druge (Bik). Pa ako bi neko bio ljubazan da mi kaze kakve to sve podvale i smicalice mogu da ocekujem?
Unapred hvala!

immph:
Ja verujem ... imam samo jednu planetu u cetvrtoj ... u raku nemem nista ... Pluton valjda dobre aspekte pravi ... uglavnom sekstili , tri cetiri njih i jedan onaj kao kvadrat sto se obelezava ... U Skorpiji je u prvoj kooci ... ASC Skorpija i Sunce , Merkur , Venera u osmoj kooci u blizancima ... sad ne znam sta je dobro i koliki je uticaj , po meni je veliki , mada ja ne znam mnogo ... 8) :-o :o

Meni nemojte mnogo da verujete jer ja jos uvek samo nabadam ni nagadjam:) Ali Pluton je u Svom Znaku u Skorpionu u 1 kuci i mislim da je na taj nacin odlicno polozen i moze da ti donese samo zastitu, pobedu i regeneraciju ma sta da se dogadja, tako da ok si, ja mislim:)

luciole:
opet sam brzopleta, sto ti je Ovan, majka mu stara!
tranzit ce biti u trecoj kuci znaci komunikacija i odnosi sa blizima+ pluton i njegova moc destrukcije i regeneracije pa racunaj.
Izvinjavam se na greskama

Ovako ... Imam u trecoj Uran i Neptun u Jarcu ... Mars mi je u Ovnu (sto predpostavljam da je dobro) u sestoj ...
Nisam stedljiv ... :lol:
8) :-o :o

luciole:
....................................................................................
ali si stedljiv na rijecima, sa III u jarcu!
u stilu ispeci pa reci samo sto ti pustis da se corba polagano krcka, jel' tako?

Da ... odakle znas da mi je drooga u strelcu ... ne razumem se stvarno , al mislim da sam trebao da to kazem kad sam rodjen za to ... ??

U svakom slucaju , ovo mi je natalna ... ja sam too uvek pa me pitaj ako hoces nesto da ti potvrdim ... sve nekako cekam u zadnje vreme , a nikako da docekam ... cekam da mi stvari krenu na bolje , da dobijem neke rezultate , al nista ... mislim da me okruzenje koci ... ako hocete , ja sam tu , hvala vam , pozz ...

luciole:
A sta reci na to da u maju 1910 nepredvidivi i ekscentricni Uran ulazi u eksplozivnog Ovna!!!!!!!!!!!!
A od 1912 do 1915 taj nas Pluton u Jarcu ce biti u kvadrilu sa Uranom u Ovnu.
Ko prezivi pricace!
salim se, treba biti optimistican ali sigurno je da svijet ocekuju velike i nagle promjene

Mhm ... znaci jos sto godina ... pa ne znam sta ce biti ... ne razumem se toliko zaista , sta ce biti , zanima me ???

immph:
Ja verujem ... imam samo jednu planetu u cetvrtoj ... u raku nemem nista ... Pluton valjda dobre aspekte pravi ... uglavnom sekstili , tri cetiri njih i jedan onaj kao kvadrat sto se obelezava ... U Skorpiji je u prvoj kooci ... ASC Skorpija i Sunce , Merkur , Venera u osmoj kooci u blizancima ... sad ne znam sta je dobro i koliki je uticaj , po meni je veliki , mada ja ne znam mnogo ... 8) :-o :o

postavi kartu....jel mi sad trebamo po tim tvojim aspektima malo po malo da sastavljamo kartu, evo kad bi mi bar rekao stepene i minute tih aspekata pa da pocnem da crtam...al ovako :???: :???:

Dok je Venera bila R u Vodoliji/Jarcu upustila sam se u strasnu vezu koja je trajala 2-3 godine i kraj! Kad je posle 8 god. Venera opet bila R u Jarcu, princ se pojavio na belom konju nudeći nastavak veze i štošta još nešto. Posle kratkog nećkanja pristanem, ali ovog puta trajalo je manje od 1 god. Pouka: Ne diraj Lava dok spava na svojim lažima!

Back