Da, Lena je nazalost davno uginula. I pored svog truda oko nje nismo uspeli da joj pomognemo. Ja sam ta koja je poklanjala psa i koja je bila izbirljiva oko biranja doma. Naravno da cu da biram. Kada pronadjete psa na ulici ili ga uzmete od nekoga kod koga je dozivljavao muke, ulozite u njega mnogo vremena, novca i truda i zelite samo da mu bude dobro, normalno je da cete birati gde i kako ce ziveti. Kome je bas stalo da ima retrivera moze i da ga kupi od nekog kretena od odgajivaca, koji nece pitati gde i kako ce ziveti. Ja sam Leni pokusala da pomognem i Beograd je bio uslov, jer je Lena bila prelepi retriver i nisam zelela da je neko uzme samo zbog toga sto je rasan pas ili iz neke koristi. Kada sam pronasla Lenu moj sin je bio beba od tri meseca i ja zaista nisam imala vremena da je vodim negde van Beograda da bih videla kako i gde ce ziveti i da bih upoznala ljude sa kojima ce ziveti. A naravno da nije dolazilo u obzir da je samo dam nekome i da mu verujem na rec da ce biti dobro. Svi koji se bave udomljavanjem zivotinja znaju kakve sve budale mogu da se jave da usvoje psa, narocito rasnog.Posto sam u zivotu udomila mnogo zivotinja, znam na kakve sve budale mogu da naletim i iz tog razloga ne verujem nikome na rec, vec sve licno zelim da vidim a u tom trenutku nisam mogla da idem van Beograda. U svakom slucaju Mrvica i Cile je u pravu, Leca je idealan decko ukoliko trazite nekoga ko ce vas bezuslovno voleti
, pa razmislite...On ceka...