Retriver, ženka

Da, Lena je nazalost davno uginula. I pored svog truda oko nje nismo uspeli da joj pomognemo. Ja sam ta koja je poklanjala psa i koja je bila izbirljiva oko biranja doma. Naravno da cu da biram. Kada pronadjete psa na ulici ili ga uzmete od nekoga kod koga je dozivljavao muke, ulozite u njega mnogo vremena, novca i truda i zelite samo da mu bude dobro, normalno je da cete birati gde i kako ce ziveti. Kome je bas stalo da ima retrivera moze i da ga kupi od nekog kretena od odgajivaca, koji nece pitati gde i kako ce ziveti. Ja sam Leni pokusala da pomognem i Beograd je bio uslov, jer je Lena bila prelepi retriver i nisam zelela da je neko uzme samo zbog toga sto je rasan pas ili iz neke koristi. Kada sam pronasla Lenu moj sin je bio beba od tri meseca i ja zaista nisam imala vremena da je vodim negde van Beograda da bih videla kako i gde ce ziveti i da bih upoznala ljude sa kojima ce ziveti. A naravno da nije dolazilo u obzir da je samo dam nekome i da mu verujem na rec da ce biti dobro. Svi koji se bave udomljavanjem zivotinja znaju kakve sve budale mogu da se jave da usvoje psa, narocito rasnog.Posto sam u zivotu udomila mnogo zivotinja, znam na kakve sve budale mogu da naletim i iz tog razloga ne verujem nikome na rec, vec sve licno zelim da vidim a u tom trenutku nisam mogla da idem van Beograda. U svakom slucaju Mrvica i Cile je u pravu, Leca je idealan decko ukoliko trazite nekoga ko ce vas bezuslovno voleti :D, pa razmislite...On ceka...

Nadam se da niko nije pogresno protumacio moj post. Ne mislim da je iko od ljudi koji me je zvao za Lenu bio los udomitelj, ali nisam nikome mogla da verujem na rec, zbog mnogih losih iskustava koje sam imala udomljavajuci zivotinje. To jedino moze da razume neko ko se mnogo bavi udomljavanjem napustenih zivotinja

Back