Retriver Aleks upucan u glavu: Neću se smiriti dok ne saznam ko je to uradio!

Ponoviću: nigde ne pišem da držim stranu ubicama i siledžijama i ne prelazi jeftinim forama preko suštine.

Treba li neko biti toliki idiot ( mada vidim da si funkcionalno pismen) pa da skapira kad neko kaže - ne ne opravdavam nasilje bilo koje vrste, i smatram da nasilje radja nasilje.

I zar i malo pametnom čoveku treba nešto više od tog argumenta? Možda se ne slažeš sa mojim stavom, ali tada možeš reći ja se ne slažem iz tog i tog i tog razloga, a ne da ti ocenjuješ koga ja podržavam. Sram da te bude da imputiraš nekom nešto. Imaš li stida kad počneš tako nekog kvalifikovati. Nisi ti druže video inostranstva, čučiš ti ovde i parazititraš na ledjima poštenih, jer im non stop truješ sredinu svojim jeftinim forama.

Te isledničke fore mani se toga, valjda smo ovde na moalo većem intelektualnom i moralnom nivou . Mada vidim po tebi da smo na moralnom dnu.

Potpuno mi je besmisleno da se raspravljam sa tobom. Ja u klin, ti u plocu. Ja necu reci da si idiot, nego da imas potpuno razlicita shvatanja od mene.

- - - - - - - - - -

Šta mislim to sam napisao, a ti mi podmećeš sad tu nekakve ženomrzačke osobine jer hoćeš da me prikažeš kao bezosećajnog stvora i na taj način diskredituješ.

Nije pas zaslužio metak zato što je pobegao i zato što to ja smatram, nego je neko u Prčojevcima, kome je davio piliće očigledno smatrao tako.

Naravno da je normalno da siroti Aleks plati životom ako ugrozi tuđi život. Tim više su vlasnici bili dužni da ga odgovorno drže.

Psa tretiram kao živog stvora, domaću životinju, kao što bih tretirao kravu ili prase.
Druga je stvar što ga ti tretiraš kao nešto drugo.

Za mene je lopov lopov, a štetočina štetočina. Pucao bih i u ljudskog pilićara, al tako da ga ne robijam baš.

I za tebe isto vazi. Suvise smo razliciti da bi smo raspravljali. Da ja psa ne tretiram kao prase, inace bih ga okretao na raznju.

Potpuno mi je besmisleno da se raspravljam sa tobom. Ja u klin, ti u plocu. Ja necu reci da si idiot, nego da imas potpuno razlicita shvatanja od mene.

- - - - - - - - - -

I za tebe isto vazi. Suvise smo razliciti da bi smo raspravljali. Da ja psa ne tretiram kao prase, inace bih ga okretao na raznju.

Da nismo različiti rasprave ne bi ni bilo.

Nije besmisleno raspravljati nego je besmisleno to raditi podmetanjem, kako ti pokušavaš.

Dakle psa ne tretiram kao objekt kako si pokušao da mi pripišeš, nego kao životinju o kojoj se mora voditi računa upravo zbog ovakvih situacija.

Da nismo različiti rasprave ne bi ni bilo.

Nije besmisleno raspravljati nego je besmisleno to raditi podmetanjem, kako ti pokušavaš.

Dakle psa ne tretiram kao objekt kako si pokušao da mi pripišeš, nego kao životinju o kojoj se mora voditi računa upravo zbog ovakvih situacija.

Dobro verujem ti ako tako kazes, ali sve jedno ne mogu da razumem da pas zbog toga treba da plati glavom.

udajsevishe.jpg

Back