Retoričko pitanje

Pre koliko dana

• danas

glasova: 0 0,0%
  • juče

• prekjuče

• pre nekih 7 dana

• pre 15ak dana

• pre mesec dana

• pre pola godine

• ne sećam se

• nikad brale

glasova: 3 100,0%

• Ukupno glasova
    3
Tета Персо, надате ли се да ће вам се још некад пружити прилика да нпр. на једној оваквој теми једног дана кликнете на опцију "прошле недеље"?
prvo, nije ti ona teta ;)
drugo, ni meni ništa od ponuđenog ne odgovara jer sam uvek mogla da hodam.
možda jednog dana kad me uhvati išijas tokom sexa.

8D9C48C2-22F1-41D3-96C8-9B1BDB37C4E8.jpeg

А она нема прсте и тастатуру сама да се одбрани од провокације, већ мора да има тебе, дрвеног адвоката?
ju ju ne treba Persi advokat )
nego meni smeta, ovo je već n-ti put da viđam to "teto" raznim ženskim osobama, pa mi ide na nerve
ništa lično

Kako žena ne može posle seksa da hoda, neka mi neko objasni? Bolje žene jer se pojedini muskarci proseravaju.
Pa vidi, kao kad duže voziš bicikl npr par sati pa ti onda teško da hodaš par minuta ... tako se nekada može desiti od dužeg seksa kada su noge raširene da se malko loše hoda kada se ustane... ali to traje taman toliko dok se ne rashodaš, osim za žene sa katastrofalnim fizičkim stanjem. Sve žene koje inače vežbaju, u dobrom su stanju, nemaju tih problema , posebno kada se još i menjaju poze.

Pa vidi, kao kad duže voziš bicikl npr par sati pa ti onda teško da hodaš par minuta ... tako se nekada može desiti od dužeg seksa kada su noge raširene da se malko loše hoda kada se ustane... ali to traje taman toliko dok se ne rashodaš, osim za žene sa katastrofalnim fizičkim stanjem. Sve žene koje inače vežbaju, u dobrom su stanju, nemaju tih problema , posebno kada se još i menjaju poze.

Ма да бре,
спусти сукњу излазећи из лифта,
нико нема појма да га је управо примила ...

Или било где, у било којој ситуацији.

Која то не може, тражи собу, кревет,
нека не жали за прошлим временима,
увек има нека кита коју си пропустила !

Моја ми се женка скоро жали
да својевремено на екскурзији није пустила у собу једног познатог глумца,
мени смешно.

Мислим се, еее колико тога сам ја пропустио ...

Back