Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
Je li žene, kad vas poslednji put neki tip izjebo toliko da ne možete da hodate dva dana?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što kvariš "prosek"?Ima decenija sigurno
Ne mogu da glasam, nije stavio decenijuŠto kvariš "prosek"?![]()
Ne mogu da glasam, nije stavio deceniju
prvo, nije ti ona tetaTета Персо, надате ли се да ће вам се још некад пружити прилика да нпр. на једној оваквој теми једног дана кликнете на опцију "прошле недеље"?
prvo, nije ti ona teta
drugo, ni meni ništa od ponuđenog ne odgovara jer sam uvek mogla da hodam.
možda jednog dana kad me uhvati išijas tokom sexa.
O dete drago, iz tvojih usta...Tета Персо, надате ли се да ће вам се још некад пружити прилика да нпр. на једној оваквој теми једног дана кликнете на опцију "прошле недеље"?
Racuna se i isijaskvalitet se mjeri po tome jel se može ili ne može hodati ?
ju ju ne treba Persi advokat )А она нема прсте и тастатуру сама да се одбрани од провокације, већ мора да има тебе, дрвеног адвоката?
Pa vidi, kao kad duže voziš bicikl npr par sati pa ti onda teško da hodaš par minuta ... tako se nekada može desiti od dužeg seksa kada su noge raširene da se malko loše hoda kada se ustane... ali to traje taman toliko dok se ne rashodaš, osim za žene sa katastrofalnim fizičkim stanjem. Sve žene koje inače vežbaju, u dobrom su stanju, nemaju tih problema , posebno kada se još i menjaju poze.Kako žena ne može posle seksa da hoda, neka mi neko objasni? Bolje žene jer se pojedini muskarci proseravaju.
i meni se par puta desilo dok nisam počela da vežbam pilatesA treskaju ti misici, ko npr posle teretane
A sta kayes na rec intima. Kayu da produyava zivot.Je li žene, kad vas poslednji put neki tip izjebo toliko da ne možete da hodate dva dana?
Pa vidi, kao kad duže voziš bicikl npr par sati pa ti onda teško da hodaš par minuta ... tako se nekada može desiti od dužeg seksa kada su noge raširene da se malko loše hoda kada se ustane... ali to traje taman toliko dok se ne rashodaš, osim za žene sa katastrofalnim fizičkim stanjem. Sve žene koje inače vežbaju, u dobrom su stanju, nemaju tih problema , posebno kada se još i menjaju poze.