Retardirani, čudni, strašni...SNOVI

Poznajem jednu djevojku dugo vremena . Jako mi je draga , ali je rijetko vidjam i uglavnom me ne zarezuje 2 posto . I pocinjem da je sanjam po prvi puta .
Kao ja zelim da je vidim , ali tako da ne ispadne da je trazim , vec vise onako da sam
imao razlog da prodjem , a mozda bi bilo bolje da ona mene ne vidi , nego ja nju .
Cisto da vidim da li cu biti ravnodusan kad prodjem kraj nje ili ne , ali bi bilo bolje da
budem ravnodusan , a ovo cisto da provjerim sam sebe .
Uzecu smece ,bacicu ga u neki kontejner blizu njene kuce , pa je mozda vidim , nece
izgledti sumljivo . U stvarnosti uopste ne zivimo u istom mjestu .
I tako uzmem ja smece i krenem . Ona ima veliku kucu sa restoranom u prizemlju .
Ispred restorana je veliko parkiraliste , a na parkiralistu veliki metalni kontejner , i kao
najzgodnije mi je da tu bacim . Pridjem kontejneru , na ramenu mi smece u
ogromnom zavezljaju od bijelog platna . Skupim snagu da bacim ono cudo od
zavezljaja i kao slucajno pogledam prema restoranu ne bi li je vidio , a ono nigdje
nikoga .Ode mi pogled ka terasi iznad restorana , kad tamo Ona . Lijepa kao andjeo ,
okruzena porodicom i svi gledaju u mene . Osjecam se i kao prosjak i lopov , a nemam gdje da neopazeno pobjegnem i budim se .

Ijao, ja sam jutros sanjao svasta, ne mogu ni sam da verujem koliko je to bilo....nemam ni reci sta je bilo.....

Prvo sam bio na plazi...onda sam sa jednom devojkom nosio crtez(hamer) pejzz vulkana na drugi kraj jezera koji je bio tako vreo i taj kraj je bio sa lavom mesto vode,,,
onda smo usli u pecinu i tamoj e isto bilo lave....(magme) onda smo taj crtez dali 3 moja profesora koji su nam dali za to 5(taj pejzaz) iako je jedan od njih bio bahat, i rekli su nAM DA CUVAMO TO,,,, KADA SMO IZLAZILI MENI JE TAJ CRTEZ pau u lavu i izgoreo, a ja i ta neka(Slatka) devojka smo u necemu plivali od mirnijeg dela jezera gde je bila voda... onda smo se skoro poljubili ali tu se pojavio nekog mog mrtvog prijatelja (bar u snu), i ona je onda otisla, a on je bacio neki fotoaparat u vodu, i rekao kako mi ga sada vraca... ja sam se izvikao sto je bacio u vodu pokvarice se,.... no radio je kako treba... onda sam se odjendom stvorio u nekoj kuci gde sedi ''suzana gajs''(ksenija paić) iz serije... i zubarku, mog dedu i doktor drazen...onda sam video da sede za stolom i da daju direktive nekoj mladoj medicinskoj sestri kako da pusti kanap, a na kanapu su bili vezani LJUDI obuceni u belo, a ona im je preko glave stavila i belu maramu, i jos na maramu tako da je izgledao kao Kljun od price ali dugacak.... i onda je pustila kanap i ljudi su lelujali gore tamo amo u vazuhu iznad nasih glava...video sam samo kad je jedan uspeo da skine maramu i vikao drugome ajde i ti skini maramu...sa glave.....
a onda je doktorka suzana gajs(ksenija paić) rekla kako njen sin ne moze bez cucle, a neki stari covek koje je takodje bio za stolom je rekao da hoce da ide dole valjda u prizemlje i da mu neko otvori vrata....doktor drazen mu je otvorio a ja sam ga preduhitrijo imao sam nekakav osecaj odvratan... i na stepenicama sam nasao dete (sina) od te suzane gajs, kako lezi bespomocno i ima odgrizenu ruku,,,, prvo sam doveo ruku a onda i dete tamo.... nma sto...... samo se doktor drazen i zubarka uzbudile i hteli pomoci, dok sam nosio dete koje je bilo vrelo iz njegovih usta se lila krv po podu.... ond je taj stari deda otisao kuci a pre toga izgrdio suzanu gajs(keniju paić), ondasmo se nasli kuci kod mojih babe i dede i ispircam ja celu pricu tamo,,,, kad ono izlazi zubarka i ja je pitam sta je bilo sa detetom a ona mi prvo nije htela reci a onda je rekla da je sve u redu i da je dete dobro sadmo je izgubilo puno krvi i mora d aodmara... izasla je napolje...........

Eto to je to, tako retardirano ne mogu da verujem! Bolesno je!

Jao opet sam sanjao ove lelujajuce spodobe/aveti samo su konopci bili izmedju zgrada i bilo ih je svuda po ulicama i onda kako sam prolazio su se spustali, i uspeo sam da se dvoje sudare...

kada sam dosao kuci ivdeo sam da moji nisu postali ti.... i onda smo se molili isve je bilo kako treba... ponovo je bilo ljudi a od tih aveti ni traga...

Izgledali su otprilike ovako samo u belo i duzi kljunovi!

images

Ja sam sanjao kako sam sa porodicom otiso u Ameriku na neko vreme kao cale nesto preko kosarke posto radi u klubu nas poveo jer mu se przla jedinstvena prilika...

Gledali sao neku utakmicu Lejkersi i neki tamo ne mogu da se setim i kao od jednom sudija na kraju utakmice dosudi da 2 coveka sutiraju trojke po 3 puta a rezultat je bio neresen...Kapiten tima je morao na slepo da baci loptu u publiku i lopta kod koga bi pala morao bi da sutira trojke za njegov tim!!!

Neki igrac za koga prvi put cujem bio je kapiten Lejkersa i bacio loptu i lopta je pala nekom coveku tamo sutirao je 3 puta i dao jednu...
Posle je bacio kapiten drugog tima loptu i ona je pala kod mene!!!:D
Sutirao sam 3 puta i dao 2 trojke i taj tim je kao pobedio samo zbog mene...
Jedan crnac iz Lejkersa je toliko plakao i gledao me grubo i nervirao se zbog poraza!!!:D
Cale mu je rekao onako tesio ga de to je samo igra sastavni deo sto se toliko uzbudjujes kao da si prvi put popio poraz:D!!!!!!!

Nista posel utakmice smo otisli ja i cale u neki bar i tamo slucajno sam video svoju drugaricu, mislim da je nisam video 5 godina... Sedela je sa drugaricm i ja sam ostavio caleta on je caskao sa klegama tamo nesto i pridruzio se drugarici i pili smo neki fensi skup viski...:D
Posle su me pozvale kod njih u neki hotel gde su bile, zezali se tamo nesto dok me nisu zaskocile i tu vise ne bih da opisujem sta je dalje bilo:D
Probudio sam se u pola 9 ujutru...

Popodne posle je padala kisa pa mi je bilo dosadno i lego sam da dremnem malo i sanjao sam kako su one dosle kod mene kuci i ponudio im da gledamo neki film i rekle su mi da to sto sam naumio ovaj put nece proci popile pice i otisle:D

Unazad nekoliko godina sanjam prijatelja iz djetinjstva. Ne bas tako cesto, mozda mjesecno jednom. Neki bezvezni snovi ili ga samo vidim u snu ali budem citav dan pod utiskom.

Komsije smo, kao djeca smo se stalno igrali skupa, bili smo nerazdvojni i u razred smo skupa isli. Cak smo se u igri i vjencavali Sa nekih 12-13 godina smo se samo razisli, nismo se ni svadjali, ne znam ni razlog a vjerujem da ne zna ni on. Posle se vise nismo ni pozdravljali. Sad imamo po 30 godina jos uvijek mi je komsija i nista se nije promjenilo a i rijetko ga i vidim.

Unazad par godina ga cesto sanjam, nekad bude ljut na mene u snu a nekad ja na njega ili ga samo vidim. E sad mene zanima ZASTO JA NJEGA SANJAM, zeli li mi posvijest mozda nesto reci, ako zeli STA? Po danu ne mislim uopste na njeg.

Unazad nekoliko godina sanjam prijatelja iz djetinjstva. Ne bas tako cesto, mozda mjesecno jednom. Neki bezvezni snovi ili ga samo vidim u snu ali budem citav dan pod utiskom.

Komsije smo, kao djeca smo se stalno igrali skupa, bili smo nerazdvojni i u razred smo skupa isli. Cak smo se u igri i vjencavali Sa nekih 12-13 godina smo se samo razisli, nismo se ni svadjali, ne znam ni razlog a vjerujem da ne zna ni on. Posle se vise nismo ni pozdravljali. Sad imamo po 30 godina jos uvijek mi je komsija i nista se nije promjenilo a i rijetko ga i vidim.

Unazad par godina ga cesto sanjam, nekad bude ljut na mene u snu a nekad ja na njega ili ga samo vidim. E sad mene zanima ZASTO JA NJEGA SANJAM, zeli li mi posvijest mozda nesto reci, ako zeli STA? Po danu ne mislim uopste na njeg.
Nisam pri elementu za neko tumacenje ali sigurno da je ostavio veliki utisak na tebe, tj, cim ga stalno sanjas znaci da ti je I dalje u glavi. Imala sam druga iz detinjstva s kojim sam se druzila od 5e godine. Prestnemo da se druzimo iz nekih random glupih razloga I ponovo se nadjemo posle sto godina, sve isto ko da se nikad nismo rastali. Inace je on mene sve to vreme dok smo bili razrvojeni stalno sanjao..
Ta prijateljstva iz detinjstva su najjaca I mozda bi mogla pokusati opet da uspostavis kontakt s njim

Back