cvele2
Ističe se
- Poruka
- 2.133
A šta, ti si bio taj koji me ubije svaki put?Znam tačno izgubio si ja bio na drugoj strani.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta, ti si bio taj koji me ubije svaki put?Znam tačno izgubio si ja bio na drugoj strani.
Nisam pri elementu za neko tumacenje ali sigurno da je ostavio veliki utisak na tebe, tj, cim ga stalno sanjas znaci da ti je I dalje u glavi. Imala sam druga iz detinjstva s kojim sam se druzila od 5e godine. Prestnemo da se druzimo iz nekih random glupih razloga I ponovo se nadjemo posle sto godina, sve isto ko da se nikad nismo rastali. Inace je on mene sve to vreme dok smo bili razrvojeni stalno sanjao..Unazad nekoliko godina sanjam prijatelja iz djetinjstva. Ne bas tako cesto, mozda mjesecno jednom. Neki bezvezni snovi ili ga samo vidim u snu ali budem citav dan pod utiskom.
Komsije smo, kao djeca smo se stalno igrali skupa, bili smo nerazdvojni i u razred smo skupa isli. Cak smo se u igri i vjencavali Sa nekih 12-13 godina smo se samo razisli, nismo se ni svadjali, ne znam ni razlog a vjerujem da ne zna ni on. Posle se vise nismo ni pozdravljali. Sad imamo po 30 godina jos uvijek mi je komsija i nista se nije promjenilo a i rijetko ga i vidim.
Unazad par godina ga cesto sanjam, nekad bude ljut na mene u snu a nekad ja na njega ili ga samo vidim. E sad mene zanima ZASTO JA NJEGA SANJAM, zeli li mi posvijest mozda nesto reci, ako zeli STA? Po danu ne mislim uopste na njeg.