Restorani domace kuhinje

E to zbog prometa zna da bude sveze svakodnevno kuvano,ne idem za grad uopsteno a i zbog cena
Zelim samo kuvano nista spec meso ,necu s nogu pekara i rostilj,to jednom u mesec dana uzmem,ako ima 10ak kuvanih jela to je bingo da se vrti

Nadjem domaca u nekim marketima,baba i deda ih ne drze na hladnom pa propadnu,al nebitna su jela koja se spremaju za 20 min kapiras,ovo o cemu pricam se kuva satima sto ne mogu
Znači nema neke mlađe domaćice.
Varijanta 2. Prva kafana, da znaš da nije krš, jeo si....kažeš, ja BiH dolazio ovde npr.mesec dana na domaći ručak, supa/čorba/suljpa/sarme/ p.paprike...je l možemo da se dogovorimo oko cene. Dogovoriš se. Eto. Vidiš odgovara ili ne.

Znači nema neke mlađe domaćice.
Varijanta 2. Prva kafana, da znaš da nije krš, jeo si....kažeš, ja BiH dolazio ovde npr.mesec dana na domaći ručak, supa/čorba/suljpa/sarme/ p.paprike...je l možemo da se dogovorimo oko cene. Dogovoriš se. Eto. Vidiš odgovara ili ne.
Ma cena je sporedna ,nema jos nijedan konkretno da sam nasao ili da nevedete,nema sta da se pogadjam s njima ,samo zelim da znam gde ih ima na razne strane kad krenem da znam i svratim

Mislim da je ovo to sto trazis (nekad su imali i sajt ali sad nesto ne mogu da ga nadjem na brzinu, snaci ces se vec).
Imaju pored ovog lokala u Kneza Milosa (preko puta *Londona*) jos na 3,4 mesta u gradu (u Nusicevoj ulici, kod opstine N. Beograd, u Sarajevskoj tj. u onom nastavku Sarajevske sto se mozda zove Hajduk Veljkov venac...). To je ono sto trazis - par vrsta supa (corbi) i 5,6 vrsta kuvanih jela svakog dana koje variraju tj. menjaju, neke dezerte i sl.
To su mali lokalcici (sa po nekoliko stolova) ali nema guzve a rade i dostavu (mada ti kazes da hoces da sedis i jedes u lokalu) a cene su tako oko 500 - 700 dinara za obrok sa supom, salatom i hlebom. U vreme posta prave i nesto za te namene i sl.
Pogledaj im ovaj instagram profil (a mozda imaju i FB profil i normalan sajt kao nekad - gde si mogao da vidis za celu nedelju sta je kog dana na jelovniku)

mojakuhinjica_london (ovo im je instagram profil pa pogledaj)

Mislim da je ovo to sto trazis (nekad su imali i sajt ali sad nesto ne mogu da ga nadjem na brzinu, snaci ces se vec).
Imaju pored ovog lokala u Kneza Milosa (preko puta *Londona*) jos na 3,4 mesta u gradu (u Nusicevoj ulici, kod opstine N. Beograd, u Sarajevskoj tj. u onom nastavku Sarajevske sto se mozda zove Hajduk Veljkov venac...). To je ono sto trazis - par vrsta supa (corbi) i 5,6 vrsta kuvanih jela svakog dana koje variraju tj. menjaju, neke dezerte i sl.
To su mali lokalcici (sa po nekoliko stolova) ali nema guzve a rade i dostavu (mada ti kazes da hoces da sedis i jedes u lokalu) a cene su tako oko 500 - 700 dinara za obrok sa supom, salatom i hlebom. U vreme posta prave i nesto za te namene i sl.
Pogledaj im ovaj instagram profil (a mozda imaju i FB profil i normalan sajt kao nekad - gde si mogao da vidis za celu nedelju sta je kog dana na jelovniku)

mojakuhinjica_london (ovo im je instagram profil pa pogledaj)
Ok je i to ako se zadesim tuda i drugi da znaju,samo ipak ne bih po gradu pre 20-30-50km okolo

E ne znam za okolo desetine kilometara - ja se obicno smucam pesaka po centru i znam da te *domace kuhinje* (sa domacim kuvanim jelima) vidjam bas cesto (maltene na svakom cosku) iako mi i ne trebaju. Sad se setih da i u par objekata onog lanca pekara *Skroz dobra pekara* imaju takodje ponudu kuvanih jela (supe, corbe, pasulj, spanac, sarme i sl.) i stolove da moze da se to jede i u samom lokalu a ne da se nosi (npr. bivsa pekara Toma u Kolarcevoj, ili u onoj skroz dobroj pekari kod Poreske uprave u ul 29. Novembra...) Al tebi to ne vrsi posao jer je opet u gradu

Back