restoran...

rile_laki_oblak

Iskusan
Poruka
5.346
dakle, vasa najbolja prijateljica ima restoran... i vi znate da kuhinja ne ispunjava sve uslove... i da postoji mogucnos' zaraze koja ce izaci iz iste... skrenete joj paznju jednom, i ona vas ne poslusa.. drugi put, i ona ne haje...
pitanje je, da li cete je prijaviti sluzbama, ili biste, zarad prijateljstva, cutale/i?

hm. ja bi joj rekla da ću da je prijavim.
ali joj i objasnila opasnosti zaraze, a i novčanog udara kada sanitarci ili koji već otkriju to što ti već znaš;)

Probaj i treci put...mozda upali... :lol: :lol: ...i ja bi joj zapretila kao pajamaca...samo, da vidim reakciju ako nista drugo....i definitivno nebi jela u njenom restoranu....

Ili pustis neki insekt, neku buba svabu nekome ispod stola ( da te niki ne vidi )...i kad neki gost vidi kako kukaraca seta restoranom ima, da pubegne ili, da trazi sefhica... :lol: :lol: :oops:

Ovo mi k'o pitanje iz nekog psihotesta iz novina....a u tim psihotestovima nikada se nijedan odgovor ne odnosi na mene. Prosto ne mogu da smislim šta da zaokružim....a to je zato što su mi neke situacije gotovo nezamislive.
Tako i sad, ne mogu da zamislim da (moja najbolja, ili bilo koja druga) prijateljica bude tako bahata ili blentava ili bezobrazna da ne haje na ovakve kritike.

Zato ja ne podnosim restorane. Domaca kuhinja rulaaaaa!
flower4youxx2.gif

Samo da znate u kakvom sam restoranu radila, preko Omladinske zadruge... samo sto nisam svaki dan povracala. Tada sam ukapirala kako se (ne)peru sudovi u restoranima. Ma bolje da ne znate. :?

Fibi3:
Samo da znate u kakvom sam restoranu radila, preko Omladinske zadruge... samo sto nisam svaki dan povracala. Tada sam ukapirala kako se (ne)peru sudovi u restoranima. Ma bolje da ne znate. :?

Управо хтедох рећи! :lol:
Радила сам у елитном клубу у којем се повремено спремала и клопа за тадашњи џет-сет...а кухиња је била пуна буба-руса... Пред изношење само прегледамо корпице са хлебом, повадимо бубе из ње и носимо гостима...8-)

Боље је не знати. :?

Fibi3:

I ja imam slično iskustvo... da ste samo videli kako je izgledala sudopera - brrr, prava močvara! Ali to nije pravilo - radila sam i u jednom gde je sve bilo haj-tek i čisto. Svejedno sam sve ređe u restoranima :)

Eh, da: ne bih prijavila svoju prijateljicu, ali bih joj rekla šta mislim o tome - i o njoj :evil:

Back