Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
imam svadbu u nedelju o ovom restoranu a ne znam gde se na sajmu ulazi autom do restorana.rekli su mi da ima parking ispred reatorana i gostima je dozvoljen ulaz.Gde se ulazi za taj restoran?
Sa Mostarske petlje krenes polako prema sajmu. Cim se prodje Home center (eurosalon) skrene se desno preko pruge, potom samo pravo (put skrece), pa ce se naici na dobro paking mesto. Restoran je u Hali 4.
Parking se placa, ne znam koliko.
Sa Mostarske petlje krenes polako prema sajmu. Cim se prodje Home center (eurosalon) skrene se desno preko pruge, potom samo pravo (put skrece), pa ce se naici na dobro paking mesto. Restoran je u Hali 4.
Parking se placa, ne znam koliko.
Ne vidim da postoji nacin. Najbolje za sta ja znam je da se napravi polukruzno preko Mostarske petlje (pa ce za povratak da bude lako, posto se izlazi samo u smeru ka periferiji.
Petljavina kroz Mostar je - napravi polukruzno odmah (jedino sto se pocetno malo odvojis kao za desno, ali odmah se i okrenes.