Branko2018
Poznat
- Poruka
- 7.245
Mašala !
Baš me zanima šta bi mogao od salame da načini
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
može on...po običaju, uz blebetanje i unošenje face u kameru, da nam skrene pažnju sa namirnica, od svakog začina u kuhinji uzme prstohvat i pospe po npr.salami...Baš me zanima šta bi mogao od salame da načini
U nijednom, stoga ješću u Hercegovačkoj, kažidečkudrugu.
A koji su tvoji motivi i kredencijali da jednom od najvećih kulinara sadašnjice sudiš kao Mengeleu i njegovim zlodelima protivu čovečanstvanestvarno...
И паризера и виршлиMašala !
Jed i zloba zbog dzejmijevog jelovnika![]()
potrajace koliko treba da se uzegnu spagete koje je smislio da pravi ...
Da li ima neko da je cuo za Dzejmija a da nije upucen da je pozatvarao pola restorana
i objavio neki oblik bankrota ?
pa baš mu je tu i mestosamo nam je još on falio u beogradu na vodi
i ovaj lik dobro proucio snobovski mozak, odradio marketing i debelo im naplati kad im virtuozno posoli meso...moš misliti
https://noizz.rs/showbizz/kako-je-mesar-iz-turske-postao-svetska-senzacija/1bj8gw1
njam sa sve tartufamaSto ne znaci je licno on otvorio restoran, mozda je neko samo kupio licence
Pogledajte prilog 1523255
Od čips palente hrskavi ruzmarin, parmezan 445,00 RSD
do bifteka pripremljen po vašoj želji sa: puterom od tartufa, plemenitim pečurkama, Chianti sosom 2725,00 RSD
I jagnjetinu ne sluzene zna 'talijan sta valja
500 din za hrskavu palentu..samo što nisam tamo otišla, ali jutros sam jela palentu pa ne moguSto ne znaci je licno on otvorio restoran, mozda je neko samo kupio licence
Pogledajte prilog 1523255
Od čips palente hrskavi ruzmarin, parmezan 445,00 RSD
do bifteka pripremljen po vašoj želji sa: puterom od tartufa, plemenitim pečurkama, Chianti sosom 2725,00 RSD
I jagnjetinu ne sluzene zna 'talijan sta valja
Ја имам 3 Кафане у граду где одем..ту и тамо ,летимично на хас..Ne znam, meni je i dalje najobicnije ispeceni rostilj sa malo odgovarajuceg zacina i dobre salate na vrhu mog jelovnika.
Vučić u otvorenom restoranu Džejmi Olivera objavio ko je novi mandatar![]()
Ko voli neka izvoli![]()
ne bih ni otišla, predlozila bih neki drugi restoran sa prihvatljivijim cenamaDa te neko izvede tamo na veceru bi li ga odmah napustila ili tek kad se vecera slegne?
tako nekako ali neka ..više volim cevape kod Orašca nego bilo šta u tom Džejmijevom fensi restoranuA ja mislim I da nisu neke nenormalne cene, verujem su slicne sa tim restoranima gde se sluzi taj tip obroka - razmazani sos po tanjiru sa nekim proteinom I razbacanim travcicama I povrcem