Restoran Džejmija Olivera uskoro se otvara u Beogradu

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U nijednom, stoga ješću u Hercegovačkoj, kaži dečku drugu.

A koji su tvoji motivi i kredencijali da jednom od najvećih kulinara sadašnjice sudiš kao Mengeleu i njegovim zlodelima protivu čovečanstva 🤔 nestvarno...

Kad otvori ja te vodim o mom trosku da jedes sta zelis evo javno ti obecavam.

Cuj najveci kulinar koji nikada nije napravio svoju verziju pihtija.

p.s. naravno neces jesti nista jer ga nece otvoriti "decko"

potrajace koliko treba da se uzegnu spagete koje je smislio da pravi ...

Da li ima neko da je cuo za Dzejmija a da nije upucen da je pozatvarao pola restorana
i objavio neki oblik bankrota ?

Sto ne znaci je licno on otvorio restoran, mozda je neko samo kupio licence

IMG_1962-768x1024~2.jpeg

Od čips palente hrskavi ruzmarin, parmezan 445,00 RSD
do bifteka pripremljen po vašoj želji sa: puterom od tartufa, plemenitim pečurkama, Chianti sosom 2725,00 RSD

I jagnjetinu ne sluze :cry: ne zna 'talijan sta valja

i ovaj lik dobro proucio snobovski mozak, odradio marketing i debelo im naplati kad im virtuozno posoli meso...moš misliti:roll:
https://noizz.rs/showbizz/kako-je-mesar-iz-turske-postao-svetska-senzacija/1bj8gw1

SNOBOVI

Tako je lijepa, druge zaboravlja

tako je slijepa al to je zabavlja

Imati para cijena je prestiža

troši na sranja al to je opušta

Ref :

Da mi je jedan dan da ne čujem i ne vidim

ne vidim da kraj mene prolaze i takvi

Da mi je jedan dan da ne čujem i ne vidim

ne vidim da kraj mene prolaze i snobovi!

Stvarima skupim sebe zaluđuje

tako je glupa to je uzbuđuje

imati para cijena je prestiža

troši na sranja al to je opušta

Pogledajte prilog 1523255

do bifteka pripremljen po vašoj želji sa: puterom od tartufa, plemenitim pečurkama, Chianti sosom 2725,00 RSD

njam sa sve tartufama :)

oh znaju italijani itekako agnello con vino da se razbijes za medalju!
pa sa pekarskim krompirom

onda agnello brasato al vino rosso .... pa sa ruzmarinom

Pogledajte prilog 1523255

500 din za hrskavu palentu..samo što nisam tamo otišla, ali jutros sam jela palentu pa ne mogu :lol:

Ne znam, meni je i dalje najobicnije ispeceni rostilj sa malo odgovarajuceg zacina i dobre salate na vrhu mog jelovnika.
Ја имам 3 Кафане у граду где одем..ту и тамо ,летимично на хас..
Све ово остало..то бре неписмени конобари,јадни кувари,Услуга-сачувај Боже где у малтене празном Локалу мораш чекаш и по 15 МИн. на обично наручено пиће..
Све је толико слуђено..
Добије Човек неки утисак да тај неко ,запослени једва чека ти пљуне у кафу или наручену Клопу па се скупе тако иза првог стубића,гледају те и грохотом се смеју.

Restoran otvoren

Na zvaničnom sajtu beogradskog restorana Džejmija Olivera dostupan je i meni na kom se nalaze brojni specijaliteti italijanske kuhinje po recepturi poznatog britanskog kuvara.

Cene pica se kreću od 865 („Marinara“ sa pelatom, inćunima, kaprom, belim lukom i origanom) do 1.555 dinara („San Daniele“ nazvana po poznatom pršutu uz koji još idu pelat, mocarela i straćatela sirevi, pikantna rukola i parmezan).

Najjeftinije glavno jelo su ravioli sa tartufima (975 dinara), a najskuplje biftek sa puterom od tartufa, plemenitim pečurkama i kjanti sosom (2.725 dinara).

U restoranu Džejmija Olivera možete se i zasladiti. Napristupačnija poslastica je panakota sa pistaćima – 545 dinara, porcija sa tri kugle sladoleda je 565 dinara, a najskuplji je „Amalfi čizkejk“ – 765 dinara.

Restoran je, kako se navodi na zvaničnom sajtu, otvoren svakog dana od 11 sati do ponoći.

A ja mislim I da nisu neke nenormalne cene, verujem su slicne sa tim restoranima gde se sluzi taj tip obroka - razmazani sos po tanjiru sa nekim proteinom I razbacanim travcicama I povrcem
tako nekako ali neka ..više volim cevape kod Orašca nego bilo šta u tom Džejmijevom fensi restoranu
pa još Beograd na vodi..bojim se da bih dobila gorušicu :zkez:

Back