Restoran + Deca

YouBetterStop

Primećen član
Poruka
757
Treba mi neki predlog za restoran dobar i za decu i za roditelje.

Neki gde ima bilo kakvih sadržaja za decu.
Da mi mozemo da se opustimo i pricamo sa prijateljima dok deca uzivaju... Da mozemo dobro da klopamo... I jos da ti sadrzaji za decu budu unutra. Mnogo trazim, znam.

Znači, da izvedemo prijatelje na večeru (6, 7 predveče), mi imamo dvoje dece, oni imaju dete od 6 godina, deci je dosadno, naravno, još je hladno da sedimo napolju...

Help.
:rumenko:

Poslednja izmena:
Mislim da u Košutnjaku (ako si u Beogradu) ima neki restoran na otvorenom, nisam sigurna ali mislim da je u Pionirskom gradu, i nekoliko prijatelja je spomenulo da su tamo slavili dečije rođendane, a da su se i roditelji lepo proveli... Nisam sigurna da li su se deca provodila unutra ili napolju. Nadam se da neko zna o čemu pričam, ja sam samo načula...

E ovo je jedino što sam i ja uspela da nađem, da li si možda bio tamo?

Grad je Beograd. :)

Био сам скоро пре год. дана. Видите да ли би вам храна одговарала, мени се чини да сам јео неку пасту, нисам нешто био пресрећан, а клинцима је било ок, мада су они по природи само за, што ја волим да кажем ја ћу вас у Васу Стајића, за боље нисте.
Прошетај се, тачно су прекопута мале пумпе и парка..
Ја бих пре бирао неку отворену башту, скоро све сада имају и неку играоницу или тако нешто.

@RAZVIGOR, pogledala sam sajt, više liči na poslastičarnicu nego na pravi restoran, a devojka koja zabavlja decu je tu do 6,izgleda da nije predviđeno za neku večericu, nego za ručak, ali sigurno ćemo prošetati nekom prilikom i do tamo.

A mi smo na kraju otišli u restoran Lorenzo and Kakalamba, reče mi koleginica da će klincima biti zanimljivo jer je šareno :lol: ali prilično su se smorili i pored šarenila.
Znači, u Beogradu zabava za klince nula - ako je vreme još hladnjikavo i prinuđen si da sediš unutra.

Hvala drugari na odgovorima. :)

Back