Restartovanje kompjutera za vreme koriscenja Skype-a

rzorica

Aktivan član
Poruka
1.827
U poslednja dva dana mi se desava da mi se kompjuter restartuje za vreme koriscenja Skypa. Jedno vreme radi bez problema a onda se dva- tri puta restartuje ,svaki put kada pocne video veza. Nakon toga radi bez problema.Znaci samo dok koristim Skype.A opet moji prijatelji(vise razlicitih) imaju problem sa uspostavljanjem veze kada pokusaju da odgovore na poziv za video call.Veza se u momentu prekine.Opet u jednom momentu sve funkcionise kako treba!
Ima li neko slican problem i savet sta da radim?
Pozdrav i hvala unapred.

Meni je zao ali moj posao je takav da ne stizem da visim na racunaru 24 h.Nista novo nije instalirano...imam 4.2.0.187 verziju ali ona nije prosle nedelje skinuta,vec ranije i do prvih problema je koriscena bez problema.Inace nisam ja jedina,vec i razliciti ljudi sa kojima ja komuniciram.
Hvala svima na trudu i jos jednom izvinjenje...ne zamerite.Ako nekad zalutate na Kulinarstvo videcete kojim poslom se bavim i on je najcesce vecinski vezan za vikend.Evo prvom prilikom castim nekom tortom ili kolacima!

I meni se dogadjao slican problem, ali to sada i nije najgore. Inace, koristim MTS mobilni interenet (paket od 3gb) i od juce ne mogu da se ukonektujem, samo dobijam poruku "Error 628, The connection was terminated by remote computer before it could be completed". Ima li neko ideju?
Hvala

To se pre biti problem sa tvojim provajderom.

kera93:
ja imam jedan problem sa skype !kad instaliram bluetooth tada mi se nesto promene podesawanja na skype i nece da radi??jel zna neko nesto o tome?

Sta nece da radi? Budi malo precizniji.

Back