rest in pieces....

livija:
prekinite s chatom..... :evil:
Hmmm...
1. stavila si je u spammaru, pardon, svastaru, ovde obitavaju ovi ljudi, pardon, zivi produzeci dosadnih pop-up programa
2. svete ti se :D spam se spamom izbija, mada me tvoj spam uveseljava opet je spam
3. tema je stvarno dobra i godi mojoj morbidnosti
4. mislim da nece prestati, kako sam negde procitao 'spammers greatest enemy is logic, & philosophy, and his own mind, so he wastes not time on such things...'
5. zatrazi od lilu da je prebaci negde ako moze, imam ja jos morbidnih prica i zelja svojim prijateljima chovekolikim majmunovima...
posto nemamo podforum 'logika' imamo barem kelisinu filozofiju.. mada...mislim da nece tamo proci...
Na humoru moze proci kao morbidarija :D
nadam se da nisi povecala body-count zbog captain spammera i vernog pomocnika neverreason boy-a

e ovo je obrnuto temi al sad sam prochitala... uvrnuto.. :shock: :arrow:

-5 dec. 1664. godine brod sa 80 putnika potonuo je u prolazu Menaj u Irskom moru. jedini prezhiveli bio je chovek po imenu Hugh Williams.
-5 dec. 1785. godine, drugi brod, sa 60 putnika, potonuo je takodje u Irskom moru. jdini prezhiveli bio je chovek po imenu Hugh Williams.
-75 godina kasnije, 5 dec. 1860. godine, josh jedan brod pun putnika potonuo je u Irskom moru. jedini prezhiveli.... chovek po imenu Hugh Williams.

:shock: :shock: :shock:

livija:
e ovo je obrnuto temi al sad sam prochitala... uvrnuto.. :shock: :arrow:

-5 dec. 1664. godine brod sa 80 putnika potonuo je u prolazu Menaj u Irskom moru. jedini prezhiveli bio je chovek po imenu Hugh Williams.
-5 dec. 1785. godine, drugi brod, sa 60 putnika, potonuo je takodje u Irskom moru. jdini prezhiveli bio je chovek po imenu Hugh Williams.
-75 godina kasnije, 5 dec. 1860. godine, josh jedan brod pun putnika potonuo je u Irskom moru. jedini prezhiveli.... chovek po imenu Hugh Williams.

:shock: :shock: :shock:
Možda je to neka porodična kletva !!! :lol:

Back