respekt za dečka muža ženu itd

nikad do sada nisam odlepila za nekim zauzetim, da li je to ipak neka moja unutrasnja blokada bila ili je slucajno tako ispadalo....iskreno, ne znam sta bih radila a da sad kazem kako ja ne bih nikada nesto tu petljala necu, jer nikad ne znas sta i kako bi reagovao dok ti se ne desi :D

neko vam se svidi
ono odlepili ste
i taj neko je u vezi braku isl
jel poštujete tu prepereku?
kao imam dečka devojku vezu muža ženu
okej blokada
ili gurate, mislim šta je to žena i dečko haha koga briga

Kada bi se salili rekao bih da je to idealno - decko izvodi i pokriva troskove, a rezerva zna se sta radi. :) Mnogi upravo prizeljkuju takve odnose sa minimumom odgovornosti. :) Neki moj kolega je uvek najpre pitao cure da li imaju nekoga, da li su mozda vec u vezi, ako bi dobio potvrdan odgovor tek onda bi se zainteresovao za "tvrd orah", naravno pretezno se zezao, jos uvek se secam njegove tipicne reakcije, onako kao kozer, osmeh i prijatno iznenadjena faca: "Imas decka. Odlicno. Ja bih samo da te ....." Budala. :D
A zna se kako to funkcionise odistinski - neko se odupre iskusenjima i odoleva okolnostima, a neko se prepusti, i najmanje se razmislja o toj "prepreci" kada se covek prepusti, ne postoji tada nikakva "blokada".

neko vam se svidi
ono odlepili ste
okej blokada
- "dobro, hvala, ali ja imam decka, a to je lijepo sto si rekao, ali imam decka... ali lijepo od tebe."?
pa ja kazem da se ne stidi moze slobodno da se izj*ebe ako ima decka sa mnom, moze i decko da gleda, pa imam i ja djevojku... s tom razlikom sto ona moze da zadovoljava moju djevojku, a moja nju ne moze... Posto meni vise znaci ona moja nego ona, pa ne bi dao starno moja/mojoj (ne znam kako se kaze), da joj, na primjer lize, ali ona mojoj da lize - zaasto da ne...

neko vam se svidi
ono odlepili ste
okej blokada
osim ako me neko nije svesno lagao o tome da ima zenu i sitnu decu,sanse da odlepim tek tako za zauzetim nisu bas velike. odnosno sama ideja da je neko u vezi mi tu osobu cini neatraktivnom.

neko vam se svidi
ono odlepili ste
okej blokada

Nije mi se desavalo u toj meri.
Desi se da mi se dopadne devojka i da saznam da ima momka ali nisam nikada nista pokusavao.
Ne bih nista ni probao, ne zelim da kvarim nekome zivot i da uzaludno gubim vreme, nasli su se i neka uzivaju.

Back