- Poruka
- 30.273
Ajde da ga merimo. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Žuti i zeleni su kvadrati, znači da oni nisu problem.U tekstu se kaže da su svi delovi jednaki, samo su rearanžirani.
takoeŽuti i zeleni su kvadrati, znači da oni nisu problem.
Ostaju plavi i crveni trouglovi.
Ukupna površina trougla je S = 13×5/2 = 32.5 kvadrata, zato je u jednoj kombinaciji zauzeto 33 kvadrata (prva kombinacija),
a u drugoj je zauzeto 32 kvadrata.
Trik je u odnosu kateta: plavi ima odnos 5:2 = 2.5, a crveni ima 8:3 = ≈2.667, tako da hipotenuza ne može nikako biti ravna.
Recimo da je to optička...?
To je samo do slaganja i nista visesad sam merio, svi delovi su isti na obe slike
sjajno zapažanje!!!To je samo do slaganja i nista vise
Jesu delovi, ali ovo nije pravi trougao, to jest hipotenuza nije prava linija ni u gornjem ni u donjem "trouglu" , Jedan je ispupčen a drugi uvučen.sad sam merio, svi delovi su isti na obe slike
crtao sam liniju i video da ima prelom, baš kako je objašnjeno na internetu, onaj link malo višljeVidi se kad se malo zagleda, no morao sam da okrenem ekran i ciljam liniju.
Hehe Jones.
A stq toVidi se kad se malo zagleda, no morao sam da okrenem ekran i ciljam liniju.
Hehe Jones.
niso pigrešols dobto su privalila fpruA stq to
Ne razumem
Sam pogrjesila
Nista, nego pomislih čudno ti što zakrećem ekran.A stq to
Ne razumem
Sam pogrjesila
lepa si i stara ali potpis mi je predjasnji bas odgovarajuci za tebe....Tnks ♡
Hvala ti, mislim da ce ovaj biti neko vreme, pa cu da se vratim na starolepa si i stara ali potpis mi je predjasnji bas odgovarajuci za tebe....