Resetovanje zaboravljenog passworda

Džek svih zanata

Veoma poznat
Poruka
14.802
Promenio sam pass, i zaboravio ga.

Obratio se adminu za pomoć, koji me uputio na stranicu u profilu gde se menja pass.
Međutim, da bih promenio pass, moram uneti trenutno validni, koji sam, jel'da, zaboravio.

Takođe sam kliktao na ono "zaboravili ste pass" ili sl, gde sistem automatski pošalje na email link ka izmeni pass-a, bez unosa validnog (onda ne bi svrhe bilo).

Elem, kliktao sam na tu opciju desetak puta, i nijednom mi na moj email (sa kojim sam se i registrovao na forum) nije stiglo ništa. Čak ni u junk folderu.

Zasad mi browser pamti pass, ali kad mi sistem padne ili mi nešto browser poremeti, moj nalog ovde će biti trajno izgubljen.

Ima li iko da pomogne, da mi od admina iko pošalje novi pass na mail ili pp?
Znam da je to za admina tren posla.

Hvala unapred

Sve sam to već jednom adminu objasnio, uvideo je problem i obećao mi novi pass poslati. Od toga prođe skoro mesec dana.

Da ne bih sto puta pisao razne molbe i PP eve, izneo sam problem ovde.

Napominjem da je mail MOJ mail, a ne nekog drugog usera. Sa tim mailom sam se registrovao pre par godina ovde!
Ne znam da li krstim sistem ima averziju ka hotmail nalozima (dešava se) ali ako je to slučaj, molio bih da se to stavi do znanja tako da otvorim novi na nekom drugom mail serveru.

Back