Resetovanje drustva

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.060
Evo čitam da se potpisuje peticija za ukidanje happy tv i pinka

da li će to pomoći čisto sumnjam uzimajući u obzir da biznismen pronadje drugi put sa drugim konceptom da ipak bude presentam u društvu

Mislim koliko vidim , barem meni tako liči, hoćemo malu kinu u sred Srbije

Zabraniti tv
Zabraniti tiktok (a njihov je)
Zabraniti drustvene mreže
Iz države izbaciti amerikanizaciju kao i evropska shvatanja

Jasno je da je narod u soku , grču i tugi i često se u toj nemoći da se vrati vrijeme ipak osjeti jaka potreba da nešto dobro uradimo idemo na ulicu , pokrenucemo peticiju da se zabrani pravo glasa (i maniti ljudi kao glupi koncepti imaju pravo glasa svidjalo se to nama ili ne)

Gde poceti ? Šta je po vama najhitnije sto bi trebalo rjesavati za bolje sutra ?

Reset drustva je ukidanje Drustvenog ugovora, znaci rusenje svijeta u kaos narednih ne znam koliko stotina godina, dok opet ne dodje do sklapanja istog.
Iskreno, ne znam.
Nekako je ovaj svijet postao prenakaradno mjesto, tako da uopce nije iskljuceno da bi ga nekoliko stotina godina Mad Max palezi, klanja i silovanja opet centriralo.

da li će to pomoći čisto sumnjam uzimajući u obzir da biznismen pronadje drugi put sa drugim konceptom da ipak bude presentam u društvu

Zabraniti tv

Jasno je da je narod u soku , grču i tugi i često se u toj nemoći da se vrati vrijeme ipak osjeti jaka potreba da nešto dobro uradimo idemo na ulicu , pokrenucemo peticiju da se zabrani pravo glasa (i maniti ljudi kao glupi koncepti imaju pravo glasa svidjalo se to nama ili ne)

Gde poceti ? Šta je po vama najhitnije sto bi trebalo rjesavati za bolje sutra ?
poceti odatle da se ljudi koji ne zive u srbiji prestanu baviti onim sto se desava u srbiji

...

Прво ућуткати такве радикалне ставове као што су твоји.
Ко не може да издржи живот на планети овакав какав је,
нека иде на село и гаји кокице.

Остали да се уозбиље
и спроводе већ постигнуте споразуме, договоре, законе, који одавно постоје.

Значи немојте да ми реплицирате сада,
рекао сам нешто најнормалније.

Не девалвирајте сваку паметну реченицу,
него памет у главу
и изађите мало напоље,
одиграјте партију баскета,
или прошетајте, џогирајте ...

И не расправљајте о основним законима које сви добро знамо.

Zabraniti tv

Da devojke lakše kažu "da". Vodimo ljubav a ne rat

Прво ућуткати такве радикалне ставове као што су твоји.
Ко не може да издржи живот на планети овакав какав је,
нека иде на село и гаји кокице.

Остали да се уозбиље
и спроводе већ постигнуте споразуме, договоре, законе, који одавно постоје.

Значи немојте да ми реплицирате сада,
рекао сам нешто најнормалније.

Не девалвирајте сваку паметну реченицу,
него памет у главу
и изађите мало напоље,
одиграјте партију баскета,
или прошетајте, џогирајте ...

И не расправљајте о основним законима које сви добро знамо.

Dobro

Da naglasim da te “moje radikalne stavke” nisu moje već je to izvor sa portala i iz novina itd.

Sto se zakona tiče mislim da tu već imamo prvi problem jer očito zakon ne važi sa cjelo društvo inače nebi imala objasnjenje na mnoge činjenice a jedna je da odredjenji ljudi svoju djecu izbave iz dofana stim da imaju jako poznanstvo , uopšte cijelo društvo tako funkcionise!

A sto se koki i jaja tiče vi iz grada sve pokupovašte još me gnjavite “je li organic organic “

Jes ba organic je

Zabraniti tv

Ovo bi trebao biti wake up call ali bojim se da kroz dva mjeseca niko ovo nece pominjati.

...
Sto se zakona tiče mislim da tu već imamo prvi problem jer očito zakon ne važi sa cjelo društvo

Ама жено,
10 божијих заповести за све и у свим временима важи.

Немој да се правимо луди !

Ако пише "Не убиј !"
онда то важи за свакога.

Ко прекрши зна се !

Screenshot_20230506-192617_Twitter.jpg

Pravoslavlje da vratimo na sahrane - :pop: ` svece ` vino ` zito ` tamniji tonovi odece`krst` zastava`spomenici u obliku krsta.

(Sve ostalo od crne odece `placanja zena koje kukaju sto jace da se zapamti `rucka posle ` cveca` spomenika koji nisu u obliku pravoslavnog krsta ne spada u nase (takmice se osobe cesto da budu zapamcene zato opstaje -tuga je u srcu na dusi) vec je katolicko / pagansko.)

Pravoslavlje da vratimo na sahrane - :pop: ` svece ` vino ` zito ` tamniji tonovi odece`krst` zastava`spomenici u obliku krsta.

(Sve ostalo od crne odece `placanja zena koje kukaju sto jace da se zapamti `rucka posle ` cveca` spomenika koji nisu u obliku pravoslavnog krsta ne spada u nase (takmice se osobe cesto da budu zapamcene zato opstaje -tuga je u srcu na dusi) vec je katolicko / pagansko.)

Лепо си ово објаснио,
мислим да је битно упознати људе са овим чињеницама
шта је наше, а шта није,
па онда нека свако ради како хоће.

Само пазити да се не претвори у патологију ...

Рецимо ако би језик ослободили туђица,
што су урадили Немци,
који имају свој израз (реч) за сваки појам.
резултат би могао бити нацизам (што се њима десило)
тако да ни то није решење.

Зато кажем,
доста је да знамо које су туђице,
али не да их се панично ослобађамо.

Нека их,
нека и светских обичаја,
микс уме да прија онима који су изнад ситуације,
а уме и да убије оне који су несвесни !

Back