- Poruka
- 42.998
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne.Da možete da se resetujete znači da izbacite svo znanje seksa I ljubavi i krenuti opet iz početka
Bil stisnuli to dugme ili ne ?
![]()
Nema tih paraDa možete da se resetujete znači da izbacite svo znanje seksa I ljubavi i krenuti opet iz početka
![]()
Ne.
Ne bi nista resetirao.
Zivot mi je usran generalno.
Zivim u usranoj drzavi, u usranoj obitelji, u usranom vremenu, radim usran posao, cijeli zivot mi je usran, ali ne bi stisnuo reset.
Treba i takve stvari iskusiti, na kraju krajeva, nije bas sve bilo toliko usrano.
1/8 zivota proveo sam u raju, to za nista ne bi mijenjao.
U vezi sexa, poserem se na njega.
Odem lijepo na xhamster, izdrkam i miran sam.
Воза хе хеni slucajno, zar treba posle, u ovim godinama, da me voza neka budaletina![]()
Ajde cuti ti ne znas pertle da zavezes. Smoto smotana.Не,ни случајно. Све сам боља и свакога дана све више напредујем,де да се уназадим![]()
Патике на чичак или тип који ми везује пертле. Просто.Ajde cuti ti ne znas pertle da zavezes. Smoto smotana.
taj, nema iliтип који ми везује пертле
Да ли би везао пертлу моју, маче..taj, nema ili![]()
ima da se zna ko pere gace a ko vezuje pertleДа ли би везао пертлу моју, маче..![]()
Тако је, машина пере.ima da se zna ko pere gace a ko vezuje pertle![]()
Ne :Da možete da se resetujete znači da izbacite svo znanje seksa I ljubavi i krenuti opet iz početka
![]()
DaDa možete da se resetujete znači da izbacite svo znanje seksa I ljubavi i krenuti opet iz početka
![]()