"Reset" odmor za žene

Manastirka

Buduća legenda
Poruka
31.924
Sve više mojih prijatelja, kada im deca odrastu ili krenu na faks ( podrazumeva se da deca više ne idu sa roditeljima na godišnjice i odmore) bookira aranžmane posebno ( svako za sebe) ili eventualno u hotelu sobe na istom spratu i sl.
Razlozi su raznorazni,...žene žele da bar na odmoru ne slušaju hrkanje, nervira ih haos u toaletu koji ostave za sobom,...dok zapravo mislim da potajno, sve više njih želi da na odmor ode bez muža.
Koliko je "opravdano" dana u toku godine, uzeti ovakav "reset" odmor bukvalno od svega i svih i da li ga praktikujete?
I da li je pravi muškarac ako uplati aranžmanan,...pa ideš solo ili sa prijateljicom, pa makar to bila i neka banjska ( SPA) varijanta.
U krajnjem,...imate li potrebu za ovakvom vrstom odmora ili jedva čekate da budete na okupu i otputujete zajedno ( kao da to već niste 365 dana u godini)😁

Poslednja izmena:
Sve više mojih prijatelja, kada im deca odrastu ili krenu na faks ( podrazumeva se da deca više ne idu sa roditeljima na godišnjice i odmore) bookira aranžmane posebno ( svako za sebe) ili eventualno u hotelu sobe na istom spratu i sl.
Razlozi su raznorazni,...žene žele da bar na odmoru ne slušaju hrkanje, nervira ih haos u toaletu koji ostave za sobom,...dok zapravo mislim da potajno, sve više njih želi da na odmor ode bez muža.
Koliko je "opravdano" dana u toku godine, uzeti ovakav "reset" odmor bukvalno od svega i svih i da li ga praktikujete?
I da li je pravi muškarac ako uplati aranžmanan,...pa ideš solo ili sa prijateljicom, pa makar to bila i neka banjska ( SPA) varijanta.
U krajnjem,...imate li potrebu za ovakvom vrstom odmora ili jedva čekate da budete na okupu i otputujete zajedno ( kao da to već niste 365 dana u godini)😁
Разводите се из обести и досаде. Неодрасли и немудри људи. Живот вас је благословио што нисте имали озбиљније проблеме, али докон ум проблеме сам прави. Нада је да можда нисте толико блентави да направите превелике проблеме сами себи.

Шта је одговор и решење не знам. Чак ни ја нисам довољно мудар да неиживљене хуманоиде зауздам у нормалност.

Može biti,...je'l to iz iskustva ili čisto komentar?
Možda može tih par dana odmora da napr. rasplamsa ponovo neku romantiku?😁
Bolje i tako, nego da se odmor pretvori u svađu.
Pa vidi, ako će odmor da se pretvori u svađu a ne čisto uživanje - opet još jedan razlog da se razvedu.

Zašto se mučiti.

Ako se razvedu pa se ljubav opet rasplamsa, mogu ponovo da se venčaju, ima i tih situacija. :mrgreen:

Back