[REŠENO] Windows 8 na VM ware- u PROBLEM :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

rokavec

Ističe se
Poruka
2.144
Ćao narode...

Neka ovo bude tema za rasptravku o problemima sa Windowsom 8 uopšte a i o konkretno mom trenutnom problemu a to je neki bag kada ga pokrenem preko VM -a
imam vm verzije 9.0.0 build-812388 i win 8 ... instalirao sam ga i sve je išlo glatko ali sam posle primetio da meni za podešavanje nešto baguje... simptomi kao da ima neki virus a znam sigurno da nema jer sam ga 3 x intalirao...
dešava se kao da pobrljavi i da dugmići poput : ok.on, off baguju tako što se ne vide ili su pomereni sa mesta gde bi trebali da budu a kada pređem mišem oni se nakratko pojave... dakle baš brljavi... komp mi je poprilično jak ( piše dole) i znam da je dovoljno dobar da tera moju sedmicu i osmicu preko WM -a...

Šta da radim?

Poslednja izmena:
Ćao narode...

Neka ovo bude tema za rasptravku o problemima sa Windowsom 8 uopšte a i o konkretno mom trenutnom problemu a to je neki bag kada ga pokrenem preko WM -a
imam wm verzije 9.0.0 build-812388 i win 8 ... instalirao sam ga i sve je išlo glatko ali sam posle primetio da meni za podešavanje nešto baguje... simptomi kao da ima neki virus a znam sigurno da nema jer sam ga 3 x intalirao...
dešava se kao da pobrljavi i da dugmići poput : ok.on, off baguju tako što se ne vide ili su pomereni sa mesta gde bi trebali da budu a kada pređem mišem oni se nakratko pojave... dakle baš brljavi... komp mi je poprilično jak ( piše dole) i znam da je dovoljno dobar da tera moju sedmicu i osmicu preko WM -a...

Šta da radim?

Poštovani korisniče,

Vaš problem sa greškama u sistemu mogu biti ispravljene sa prvim servisnim paketom za Windows 8
a dotle Vam najtoplije preporučujemo da kontaktirate Microsoft-ovu kancelariju u Beogradu
i naravno spremite serijski broj da bi mogli sa Vama da komuniciraju kao sa korisnikom koji nije dobio
sve ono što je pošteno platio

problem.jpg

- - - - - - - - - -

joj neznam tačno... nije loša ploča, 870 je čipset milsim ;) ASUS

evo ih informacije o čipsetu...

General Information :
NorthBridge : AMD 870

NorthBridge : AMD K10 Br
SouthBridge : ATI SB850

NorthBridge Information
Architecture : Northbrid
Manufacturer : AMD (ATI
Revision : 00

Multiplier : 8x

HyperTransport Clock : 2
Upstream : 16-bit

Downstream : 16-bit

NorthBridge Information
Architecture : Northbrid
Memory Controller : Inte
Manufacturer : AMD

Revision : 00

Multiplier : 8x

Bus Speed : 200.67 MHz

FSB Frequency : 2006.7 M
HyperTransport Clock : 2
Upstream : 16-bit

Downstream : 16-bit

HTT max. Support : 200 2
RAM max. Support : DDR 2

Memory Information : 2
Type : DDR3-SDRAM PC3-2
Frequency : 668.9 MHz 2
FSB/DRAM Ratio : 3/10 2
Supported Channels : D2
Mode : Unganged

Activated Channels : U2
ECC Diagnostic : Yes 2
CAS Latency (tCL) : 9 2
RAS to CAS (tRCD) : 9 2
RAS Precharge (tRP) : 2
Cycle Time (tRAS) : 242
Bank Cycle Time (tRC) 2
Command Rate : 2 T

Physical Capabilities2
Multi-Processor : No

128-bit RAM : Yes

ECC : Yes - Disabl
ChipKill ECC : Yes -
HTC : Yes

UnGanging Support : No

Multi VID Plane : Yes

DRAM Scrub Rate : Disabled

L3 Cache Scrub Rate : Disable
L2 Cache Scrub Rate : Disable
L1 Cache Scrub Rate : Disable
Memory Frequency (max.) : 133

SouthBridge Information :

Revision : 40

APIC Information :

Version : 2.01

Maximum Interrupts : 24

IRQ Handler enabled : Yes

Device Capabilities (PCI) :
I/O Access : No

Memory Access : Yes

Bus Master Capable : Yes

Special Cycle Recognition : N
Memory Write & Invalidate : N
VGA Palette Snoop : No

Parity Error Response : No

Cycle Wait : No

System Error Line : No

Fast Back-to-Back : No

Detects Parity Errors : No

User Defined Format : No

PCI 66Mhz Bus Support :

New Capability List : Ye

PCI Support : Hyper-Tran

Hmmm ne znam šta da ti kažem meni su oni developer i consumer preview-ovi lepo radili na vmw i to sam ih još pokretao na VMW8 koji oficijalno ne pordržava W8 nego sam ga instalirao u modu za W7 ,niti sam se susreo sa takvim problemom u finalnoj verziji W8 koji evo već koristim skoro 7 meseci od početka septembra ,aj probaj da skineš VMW8 pa probaj da instaliraš u njemu možda ta 9-ka iz nekog razloga brljavi ,i daj screenshot tog problema da vidimo kako to izgleda.
P.S. Ako ti izbaci neku grešku na početku instalacije windowsa u VMW8 tipa windows cant find product key... izbrišite floppy iz svoje virtualne mašine.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back