Dz3ga
Početnik
- Poruka
- 10
Kupio sam nedavno nov računar evo linka od specifikacija : https://www.tehnomedia.rs/it-uredja...v9iA7MsTcTxbw73mySJ9Ctznx6TNevpV14rlx_bUkXGHA
Jednom sam ga već slao na reklamaciju jel se bukvalno zapalio posle 3 dana korišćenja igrao sam Fortnite.
Poslao sam ga i čekao mesec i pol dana da vide šta je ispalo je da je matična i grafička.
Naime vratili su mi ga i ja ga lepo priključio lepo je radio na youtube-u i ostalim sajtovima.
Konačno odlučim da o5 startujem Fortnite.
Igrao sam možda 2h kad se računar odjednom ugasio.
Prvo se nije hteo upaliti pa posle nekoliko pokušaja upalili su se samo cooleri od napajanja ,grafičke i procesora ,ali slike na monitoru nije bilo.
Nije do monitora probao sam na bratovom kompu.
E sad šta bi to moglo biti i zbog čega mi novi Računar crkava drugi put.?
Jednom sam ga već slao na reklamaciju jel se bukvalno zapalio posle 3 dana korišćenja igrao sam Fortnite.
Poslao sam ga i čekao mesec i pol dana da vide šta je ispalo je da je matična i grafička.
Naime vratili su mi ga i ja ga lepo priključio lepo je radio na youtube-u i ostalim sajtovima.
Konačno odlučim da o5 startujem Fortnite.
Igrao sam možda 2h kad se računar odjednom ugasio.
Prvo se nije hteo upaliti pa posle nekoliko pokušaja upalili su se samo cooleri od napajanja ,grafičke i procesora ,ali slike na monitoru nije bilo.
Nije do monitora probao sam na bratovom kompu.
E sad šta bi to moglo biti i zbog čega mi novi Računar crkava drugi put.?