[REŠENO] Problem sa video nadzorom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

snejks

Elita
Poruka
18.271
Treba mi rešenje za problem sa video nadzorom a on se sastoji od
- dahua 4 kamere preko poe , dahuin NVR
hikvision 8 kamera analognih vezanih na hikvision dvr koji ima mrežu
Sve je povezano u isti ip opseg ali hikvision kamere rade samo u ITS4200 programu a dahuine u PSS Smartu.
Bilo bi lepo da mogu sve staviti na dahuin snimač pošto je on 16 kanalni ali jednostavno pokušaj umrežavanja 8 kanala sa hikvisiona na dahuin nvr mi nije uspeo , takođe ni pokušaji kombinovanja pregledača svih kamera nije uspeo u jedan od programa - nvr radi na 37777 portu a dvr na portu 8000 .

Kako je uopste doslo do toga da imas razlicite proizvode. To je greska u koracima.

Ja imam hik u tri grada i sve pratim sa ivms-4200. Kad kupujes nesto kupuj isto.

A drugo sta znaci to pokusaj umrezavanja?

Hik ima hibride na koje mozes da vezes i analogne i ip kamere.

Na kraju krajeva resenje jak racunar i dva monitora. Na jednom jedan softver, na drugom drugi. Nemas mnogo kamera, malo jaci racunar bi to mogao da pokrene bez problema. :D

Alternativno resenje. Potrazi na netu softver koji podrzava protokole za oba proizvodjaca. Verovatno ces morati da platis to zadovoljstvo.

Kako je uopste doslo do toga da imas razlicite proizvode. To je greska u koracima.

Ja imam hik u tri grada i sve pratim sa ivms-4200. Kad kupujes nesto kupuj isto.

A drugo sta znaci to pokusaj umrezavanja?

Hik ima hibride na koje mozes da vezes i analogne i ip kamere.

Na kraju krajeva resenje jak racunar i dva monitora. Na jednom jedan softver, na drugom drugi. Nemas mnogo kamera, malo jaci racunar bi to mogao da pokrene bez problema. :D

Alternativno resenje. Potrazi na netu softver koji podrzava protokole za oba proizvodjaca. Verovatno ces morati da platis to zadovoljstvo.
jedan je deo starog video nadzora a drugi novijeg , pa sada ne može sve odjednom da se menja - koliko para toliko muzike , za koji dan pružim još jedan kabel i nakačim na NVR snimač još 4 kamere generalno , ne znam šta je problem?
na pss smart bi trebalo da fercera i dvr bez obzira na proizvođača , da jednostavno ukucam mrežnu adresu dvr snimača i port sa userom i paswordom
sada vrtim dva programa na računaru obezbeđenja da bi pratili kamere.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back