[RESENO]Povracaj novca na Moneybookers

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

xitm3n

Aktivan član
Poruka
1.284
Situacija je sledeca: pri pravljenju naloga na moneybookrsu, da li slucajno, da li namerno, podesio sam RSD kao obracunsko sredstvo, i to se ne moze promeniti. Poblem je nastao kada sam 17000 dinara povukao (da li sam bio pijan ne znam, ali veoma glupo) na devizni racun u banci.
Sada para nema na moneybookersu, a novac ne moze da stigne na devizni racun.
Da li je neko imao slicnu situaciju, i da li neko zna kako bih mogao da izvucem novac bar nazad na monebookers? Napominjem da sam im poslao mail, i da su mi odgovorili da su oni uredno uplatili novac, i da pokusam da kontaktiram svoju banku da vidi da li nesto moze da se uradi.

uuu gadno,imao sam isti problem sa valutom,napravio na RSD ukapirao gresku,napravio drugi sa $ ,a dva naloga ne smes da imas na isto ime,sve se iskomplikovalo ali sam zatrazio brisanje ovog domaceg i to su uradili
inace nisam ni ja znao ,moze da se promeni valuta ako nista nisi do sada prebacivao https://www.moneybookers.com/app/faq.pl?gid=4&qid=728

zovi banku,najednostavnije ti je to,pitaj ih gde se zagubio novac

pa to mi je bila prva isplata koju sam zatrazio.. nije problem za valutu, lako cu ja da otvorim dinarski tekuci racun i da prebacim na njega, bitn mi je da mi ne propadne (da se "ne zagubi") 17 000 dinara...
Znaci jedino banka.. Na monebookersu su mi rekli da pokusam ili kod banke, ili da im screenshotujem online racun da se uvere da nisam primio nista... da li ima sanse da oni konvertuju pa da posalju? ccc koji sam mentol

Da ti dočaram:lol:

Uopšte nije bitno koja valute se uplaćuje na devizni (ne mora biti jednaka kao devizni).
MB nakon tvog zahteva za isplatu šalje LORO doznaku, to je obrazac kojim se novac prebacuje iz Engleske u tvoju banku. Ako MB kaže da je poslao novac tvoja banka je morala dobiti doznaku, ako je u pitanju prva uplata, vrlo lako se može desiti da je zaleđena, i da moraš otići u banku da potpišeš izjavu o prilivu novca, tek tada će novac biti knjjižen na tvoj račun i moći ćeš raspolagati sa njim. Ako je druga valuta, banka će po svom kursu to da ti promeni i ostavi na devizni.
Transakcija obično traje 3 RADNA dana, predlažem da ideš u banku i vidiš gde je zastoj? ako si dao dobre podatke svog deviznog Loro doznaka mora biti u banci, ako je ne žele prihvatit, oni će je odbiti i vratiti MB a ti ćeš dobiti novac nazad na MB, mada ne vidim problem što si poslao dinare, ti dinari stoje kao mogućnost samo zbog nas iz Srbije, znači da ima ljudi koji tako prave transakcije.

Ako u banci kažu da nema ništa od MB, onda nek ti odštampaju izvod, udare pečat i to skeniraj i pošalji MB.

Nista od izjave, u isto vreme kada sam postavio zahtev za povlacenje sa moneybookers, isto sam uradio i sa payze, slicne sume su bile u pitanju; to je bilo pre skoro 2 nedelje.
Za payzu su me zvali proslog petka za tu izjavu, a u ponedeljak sam vec podigao novac. Sa moneybookersa jos nista.

Mr Komri bio si u pravu - otisao sam u banku, ispricao im kakvo je stanje, stvar je bila u tome sto njihovi sluzbenici nisu bas sposobni... Novac je bio konvertovan u dolare, i cekao je na izjavu o svrsi uplate, samo sto je samo jedna sluzbenica umela da se snadje da mi to resi.

Moze lock

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back