[REŠENO] Office 2010 problem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Lijevi bubreg

Zainteresovan član
Poruka
390
Pozdrav svima,ako je tema vec bila izvinjavam se...
Elem,reinstalirao sam comp,sa wiste na win 7,ali sam prilikom reinstalacije imao mogucnost da sacuvam stare programe kao sto je office 2010,koji sad kad pokusam pokrenuti dodje mi operativni sistem nije trenutno konfigurisan da pokrene ovu aplikaciju,kako da to napravim .
Hvala...

Pozdrav svima,ako je tema vec bila izvinjavam se...
Elem,reinstalirao sam comp,sa wiste na win 7,ali sam prilikom reinstalacije imao mogucnost da sacuvam stare programe kao sto je office 2010,koji sad kad pokusam pokrenuti dodje mi operativni sistem nije trenutno konfigurisan da pokrene ovu aplikaciju,kako da to napravim .
Hvala...

Da li si reinstalirao ili upgrade, nije mi jasan deo da si imao mogućnost da sačuvaš stare programe a kažeš da si odradio reinstalaciju.
Najbolje bi bilo da reinstaliraš sam office.

Kad si reinstal OS napravio si novu bazu Registry. Pošto u njoj nema nikakvih tragova o Office-u moraćeš ponovo sve da instaliraš.
Pretpostavljam da govoriš o programima sačuvanim u fascikli Windows.old .
Retko koji program može da se pokrene, ali za Office moraćeš ponovo da radiš instalaciju.

Kad si reinstal OS napravio si novu bazu Registry. Pošto u njoj nema nikakvih tragova o Office-u moraćeš ponovo sve da instaliraš.
Pretpostavljam da govoriš o programima sačuvanim u fascikli Windows.old .
Retko koji program može da se pokrene, ali za Office moraćeš ponovo da radiš instalaciju.

Tacno tako,nema nikakvih tragova o office,a jeste u win.old je sve sacuvano,znaci sve ispocetka...
Veliko hvala svima,na odgovoru.

Skratio sam muku,skinuh sebi ms office 2010,samo je na engleskom,posto ucim pomalo njemacki,vise bi volio da imam tu verziju,pogledao sam u opciji language,samo engleski...jel moguce da skinem nesto (kao neki dodatak)da ga mogu prebaciti na njemacki?
Dal`je to uopste izvodljivo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back