Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ljudi imam net kod supernova provajdera.Odjednom vise ne mogu da otvorim kupindo i oglasindo kao ni halo oglase? Da li je do tih sajtova sto je malo verovatno ili ih je moj provajder nekako blokirao?
Mozda je dns problem? Mozda je problem sa rutiranjem.. A da su te sva tri banovala malo verovatno osim ako nemaju isti firewall. Probaj preko proxy-ja
da pristupis sto ce eliministati problem 2 i 3.
Proradilo samo od sebe.Rekoh sebi nista nisam kupovao na kupindu godinu dana da bih ukrao nesto pa da me banuju,a halo.oglasi pre tri godine sam bio prodavac
Ljudi imam net kod supernova provajdera.Odjednom vise ne mogu da otvorim kupindo i oglasindo kao ni halo oglase? Da li je do tih sajtova sto je malo verovatno ili ih je moj provajder nekako blokirao?
Proradilo samo od sebe.Rekoh sebi nista nisam kupovao na kupindu godinu dana da bih ukrao nesto pa da me banuju,a halo.oglasi pre tri godine sam bio prodavac
Kada ti se to desavalo?Imam Supernovu i nisam imao problema sa netom od kako sam upalio.WiFi ukljucim odmah cim ustanem,zbog Vibera na telefonu,a oko podne upalim i komp,ali nije bilo nikakvih problema.Mozda su nesto radili u tvom kraju.